2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Fujitsu menedzselt munkahely szolgáltatásokat vezet be Windows 7-hez

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/34880"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/windows-7-logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span> <p>A<strong> </strong>Fujitsu bemutatta Windows 7 operációs rendszerre épülő, új „menedzselt munkahely" (Managed Workplace) szolgáltatásait. A Windows 7-alapokon megújított kínálat fejlett technológiákhoz és költségmegtakarítási lehetőségekhez juttatja a cég ügyfeleit. A Fujitsu „Dinamikus Infrastruktúrák" portfóliójához tartozó menedzselt munkahely rugalmas és biztonságos infrastruktúrát teremt napjaink üzleti kihívásainak legyőzéséhez. </p><p>

 windows 7 logo.thumbnail

A Fujitsu bemutatta Windows 7 operációs rendszerre épülő, új „menedzselt munkahely" (Managed Workplace) szolgáltatásait. A Windows 7-alapokon megújított kínálat fejlett technológiákhoz és költségmegtakarítási lehetőségekhez juttatja a cég ügyfeleit. A Fujitsu „Dinamikus Infrastruktúrák" portfóliójához tartozó menedzselt munkahely rugalmas és biztonságos infrastruktúrát teremt napjaink üzleti kihívásainak legyőzéséhez.

 windows 7 logo.thumbnail

A Fujitsu bemutatta Windows 7 operációs rendszerre épülő, új „menedzselt munkahely" (Managed Workplace) szolgáltatásait. A Windows 7-alapokon megújított kínálat fejlett technológiákhoz és költségmegtakarítási lehetőségekhez juttatja a cég ügyfeleit. A Fujitsu „Dinamikus Infrastruktúrák" portfóliójához tartozó menedzselt munkahely rugalmas és biztonságos infrastruktúrát teremt napjaink üzleti kihívásainak legyőzéséhez.

A Fujitsu menedzselt munkahely szolgáltatásai komplett megoldást nyújtanak a kliensinfrastruktúrák hatékony üzemeltetéséhez. A konstrukció magában foglalja az infrastruktúra megtervezését, bevezetését és kiterjesztését csakúgy, mint az érintett hardverek és szoftverek üzemeltetését. A szolgáltatások keretében a Fujitsu az infrastruktúra folyamatos karbantartását, támogatását és finanszírozását is vállalja.

A menedzselt munkahely az asztali gépek és laptopok teljes életciklusát lefedi – a tanácsadástól és a beszerzéstől kezdve az üzemeltetésen és a kivezetésen át a kritikus vállalati adatok törléséig. A szolgáltatásnyújtás során a Fujitsu mindvégig a releváns környezetvédelmi szabványok szerint jár el. Ez a Fujitsu vállalati környezetvédelmi filozófiájával is összhangban áll, és mentesíti a felhasználó szervezetet a napi rutinfeladatok alól, hogy minden figyelmét üzleti alaptevékenységére összpontosíthassa. A menedzselt munkahely mérsékli a komplexitást, a kockázatokat és a költségeket, javítja a végfelhasználói produktivitást és a rugalmasságot.

André Kiehne, a Fujitsu Technology Solutions menedzselt infrastruktúra szolgáltatásokért felelős alelnöke így nyilatkozott az új szolgáltatásokról: „Ügyfeleinknek olyan megbízható szolgáltatási partnerre van szükségük, aki a migráció és az új kliens üzemeltetése során is támogatni tudja őket. A Fujitsu hardvereivel, szolgáltatásaival és a Microsoft Windows 7 operációs rendszerével megvalósítható holisztikus szemlélet rendkívül produktív és költséghatékony munkahelyi környezet kialakítását teszi lehetővé. A menedzselt munkahely konstrukció minden komponenst tartalmaz, és ideális megoldás a hatékony szolgáltatásokra és magas szintű végfelhasználói elégedettségre vágyó vállalatoknak."

Sok cég szívesen kihasználná a Windows 7 által kínált költségmegtakarítási és technológiai előnyöket, de tart az új operációs rendszer bevezetésével járó kockázatoktól, megnövekedett informatikai szolgáltatásigénytől és irodai infrastruktúra-üzemeltetési feladatoktól. A Fujitsu menedzselt munkahely szolgáltatásai ezeket a problémákat kiküszöbölve, integrált módon segítik a Windows 7-re történő biztonságos és egyszerű átállást.

A Fujitsu kínálata moduláris jellegű, így az ügyfelek szabadon eldönthetik, hogy mely feladatokat tartanák inkább házon belül, és melyeknél kívánják igénybe venni a Fujitsu tapasztalatából, innovációiból és méretgazdaságosságából eredő előnyöket. Így optimális költséggazdálkodás mellett élvezhetik az új technológia előnyeit. A szolgáltatások ügyfélspecifikus szolgáltatási szerződésekre (SLA-kra) épülnek és „felhasználóra vetített havidíjjal" teszik átláthatóvá a költségeket.

„A vállalatoknak minden eddiginél nagyobb szükségük van arra, hogy a hatékonyság javításával párhuzamosan csökkenteni tudják IT-költségeiket" – mutatott rá Nick Parker, a Microsoft OEM divíziójának marketingvezetője. „A Windows 7 platform kedvező ár-érték arányhoz és fejlett felügyeleti jellemzőkhöz juttatja a cégeket, a végfelhasználók számára pedig egyszerűbb és megbízhatóbb környezetet teremt. A Fujitsu menedzselt munkahely szolgáltatásai hatékonyan segítik a Windows 7-re történő sikeres átállást."

A Windows 7 több jelentős fejlesztést is tartalmaz a teljesítmény gyorsítására és a rendszerértesítések miatti fennakadások gyakoriságának csökkentésére. Az új operációs rendszer ésszerűsített felhasználói felülettel, továbbfejlesztett tálca-funkcióval és keresési opciókkal rendelkezik. Ezenkívül a Windows 7 az eszközfelügyeletet is javítja, és támogatja a multi-touch működést, ami különösen előnyös a Fujitsu kettős digitalizáló technológiával ellátott táblagépeinek használói számára.

http://ts.fujitsu.com/managed-workplace

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.