2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

D-LINK BIZTONSÁGI KÖZPONTOK:KOMPLETT IP MEGFIGYELŐ RENDSZEREK KISVÁLLALATOKNAK

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/34882"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/dlink_2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="27" /></a></span> <p>A D-Link négy új IP-megfigyelőrendszer forgalmazását kezdi meg a mai napon Magyarországon. A négy, IP kamerából, hálózati videó rögzítőből és a szükséges szoftverekből álló csomag a kisvállalati kör igényeit hivatott egyszerűen kezelhető, professzionális megoldásokkal kielégíteni a korábbi piaci ár töredékéért. </p><p>

 dlink 2.thumbnail

A D-Link négy új IP-megfigyelőrendszer forgalmazását kezdi meg a mai napon Magyarországon. A négy, IP kamerából, hálózati videó rögzítőből és a szükséges szoftverekből álló csomag a kisvállalati kör igényeit hivatott egyszerűen kezelhető, professzionális megoldásokkal kielégíteni a korábbi piaci ár töredékéért.

 dlink 2.thumbnail

A D-Link négy új IP-megfigyelőrendszer forgalmazását kezdi meg a mai napon Magyarországon. A négy, IP kamerából, hálózati videó rögzítőből és a szükséges szoftverekből álló csomag a kisvállalati kör igényeit hivatott egyszerűen kezelhető, professzionális megoldásokkal kielégíteni a korábbi piaci ár töredékéért.

Az IP-megfigyelőrendszerek fogalma és előnyei a nagyvállalati és intézményi szférában ma már széles körben ismertek. A kisvállalatokat azonban eddig ezek ára és a technológia ismertségének hiánya távol tartotta a modern biztonsági rendszerek kialakításától.

Pontosan ezekre az igényekre dolgozta ki a D-Link saját termékpalettájából csomagokat képezve IP Biztonsági Központ névre keresztelt megoldásait. A SoHo, SMB, Professional és Advanced 1,2,3 illetve 4 IP kamerát, 1 hálózati rögzítőt, NVR-t, és menedzsment szoftvert tartalmaznak. Az SMB és a Professional csomagok esetében a D-Link partnerein keresztül ingyenes helyszíni telepítést is vállal, így valóban komplex, egy gyártótól származó rendszer telepíthető kompatibilitási nehézségek nélkül akár egyetlen délelőtt.

A D-Link Biztonsági Központtal lehetőség nyílik az élő videó kép megtekintésére bármely számítógépen helyi hálózaton keresztül, vagy az Interneten a világ bármely pontjáról. Akár több kamera élőképét is nyomon követhetik a felhasználók egyidejűleg, és képüket rögzíthetik 24/7 üzemben előre ütemezve vagy mozgásérzékelés alapján.

A D-Link Biztonsági Központ megoldásai lehetővé teszik, hogy mindig rajta tarthassa szemét vagyontárgyain. A csomagok részét képező kamera menedzsment szoftver és a hálózati rögzítő lehetővé teszik, hogy helyi vagy akár távoli telephelyeket, raktárakat, üzleteket vagy egyéb üzleti helységeket figyeljen meg bárhonnan, bármikor.

A D-Link NVR innovatív lejátszó funkciója segítségével az adatok keresése sosem volt még ilyen gyors és hatékony. A smart search funkció ugyanis lehetővé teszi, hogy kívánt eseményt a megfigyelt terület alapján keressük meg, és állítsuk a keresés érzékenységét. A keresés érzékenységével kapcsolatosan opciók lehetnek a mozgásérzékelés, eltűnt vagy elhagyott tárgyak, a fókusz elvesztése vagy a kamera letakarása. Az NVR lejátszó alkalmazása könnyen kezelhető web felületet biztosít az egyszerű lejátszáshoz, kereséshez és video streaming exportáláshoz.

A D-Link Biztonsági Központok tartalma és nettó végfelhasználói ára:

Biztonsági Központ SoHo – 1db DCS-2121 kamera, 1db DNS-722-4 NVR, 2db 1TB HDD – ára: 200 000 Ft

Biztonsági központ SMB – 2db DCS-3110 kamera, 1db DNS-722-4 NVR, 2db 1TB HDD, ingyenes helyszíni telepítés – ára: 300 000 Ft

Biztonsági Központ Professional – 3db DCS-3430 kamera, 1db DNS-726-4NVR, 2db 1TB HDD, ingyenes helyszíni telepítés – ára: 450 000 Ft

Biztonsági Központ Advanced – 4db DCS-3415 kamera, 1 db DNS-726-4 NVR, 2db 1TB HDD – ára: 1 100 000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.