A Fujitsu bejelentette, hogy vállalati ügyfelei számára közvetlenül elérhetővé teszi a CommVault® (CVLT) Simpana® 9 szoftvereket, megkönnyítve ezzel számukra a fontos üzleti adatok mentését, tárolását és archiválását. A partnerkapcsolat keretében a Fujitsu mától OEM-partnerként kínálja a Simpana szoftvereket EMEA-régióbeli értékesítési hálózatában.

A Fujitsu bejelentette, hogy vállalati ügyfelei számára közvetlenül elérhetővé teszi a CommVault® (CVLT) Simpana® 9 szoftvereket, megkönnyítve ezzel számukra a fontos üzleti adatok mentését, tárolását és archiválását. A partnerkapcsolat keretében a Fujitsu mától OEM-partnerként kínálja a Simpana szoftvereket EMEA-régióbeli értékesítési hálózatában.

A Gartner nagyvállalati lemezes mentés és helyreállítás piacáról készített 2011. januári Magic Quadrant jelentésében (Gartner Magic Quadrant for Enterprise Disk-Based Backup/Recovery) a vezetők szegmensébe sorolt Simpana az első olyan szoftvercsalád, amely a mentést és az archiválást tökéletesen egységesítve, egy platformon belül hidalja át a fizikai és a virtuális adattárolás közötti szakadékot.

 

A partnerkapcsolatnak köszönhetően a Fujitsu még szorosabban integrálja egymással a Simpana szoftvereket és a mentésre és archiválásra optimalizált ETERNUS CS High End és ETERNUS CS800 megoldásait, valamint az ETERNUS DX sorozatú lemezes tárolórendszereket. Így ügyfelei a nagyvállalati mentési megoldások még szélesebb kínálatából válogathatnak a Symantec NetBackup és az EMC NetWorker szoftverek mellett.

 

Ezen túlmenően, a Fujitsu tárolóit használó ügyfelek közvetlenül hozzáférnek a Simpana szoftverekhez, ami gyorsabb és egyértelműbb adattárolási folyamatokat eredményez, és rendszerhiba esetén gyors hozzáférést nyújt az elmentett adatokhoz. Egyszerűsödnek a mentési folyamatok és javul a tárolóadminisztráció hatékonysága. A Simpana 9 egyszerűen összekapcsolja egymással az ETERNUS DX rendszerek snapshotjait és az ETERNUS CS mentési és archiválási megoldást – így az ügyfél egyszerre valósíthatja meg a rövid távú adatbiztonságot, a hosszabb távú központi adatmegőrzést, a visszaállítást, az archiválást és a nearline szalagos tárolást.

 

Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions adatközponti rendszerekért felelős alelnöke szerint „az információ a vállalati működés életeleme. Mentése és archiválása központi szerepet játszik bármely szervezet katasztrófa-elhárítási és üzletmenet-folytonossági tervében. A CommVaulttal kialakított, új partnerkapcsolat révén a Fujitsu ügyfelei most még nagyobb választási szabadsághoz jutnak a mentés és az archiválás terén, és egyszerűsíthetik ezt az üzletileg kritikus folyamatot az ETERNUS tárolóhardverek és a kiváló Simpana adat- és információkezelési platform szoros integrációjának köszönhetően."

 

Bob Hammer, a CommVault elnök-vezérigazgatója hozzátette: „A magasabb szolgáltatási szint, az üzletmenet-folytonosság, az alacsonyabb beruházási és működési költség és a megnövelt hatékonyság mind-mind élénk érdeklődést kelt a Fujitsu ügyfeleinek körében a Fujitsu ETERNUS tárolórendszereken futó CommVault Simpana szoftverek iránt. A Fujitsuval kiépített partnerkapcsolat teljesíti ügyfeleink igényeit: egy platformon biztosítja a fejlett mentési és archiválási technológiákat, amelyek ebben a kombinációban komoly üzleti előnyhöz juttatják felhasználójukat."

 

A világ legnagyobb IT-szolgáltatói közé tartozó Fujitsu szakértői az adatbiztonsági környezet felmérésétől kezdve a hatékony adatbiztonsági infrastruktúra megtervezésén és bevezetésén át annak üzemeltetéséig és karbantartásáig, minden területen támogatják az ügyfeleket. Az OEM-partnerkapcsolat részeként a Fujitsu értékesítés előtti és utáni szolgáltatásokat biztosít a Simpana szoftverekhez és a karbantartási szolgáltatások nyújtásában is együttműködik a CommVaulttal.

 

http://blog.ts.fujitsu.com/

http://www.twitter.com/Fujitsu_TS

http://www.facebook.com/face2fujitsu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük