„Verhetetlen!" A német autós magazin, a Gute Fahrt által elvégzett új teszt is igazolja, hogy a Goodyear négyévszakos abroncsának sikere korántsem véletlen. Az abroncs sikerét kihasználva a Goodyear úgy döntött, itt az ideje a Vector 4Seasons modellt a SUV kategóriában is bevezetni.

 

„Verhetetlen!" A német autós magazin, a Gute Fahrt által elvégzett új teszt is igazolja, hogy a Goodyear négyévszakos abroncsának sikere korántsem véletlen. Az abroncs sikerét kihasználva a Goodyear úgy döntött, itt az ideje a Vector 4Seasons modellt a SUV kategóriában is bevezetni.

 

A rangos német autós magazin, a Gute Fahrt a Goodyear négyévszakos abroncsát, a Vector 4Seasons Generation-2 kitűnő teljesítményét méltatta, különösen nedves és száraz útviszonyok között mutatott tapadási tulajdonságai miatt. A "tesztgyőztes" abroncs az egyetlen, amely a Sehr Gut – (nagyon jó -) értékelést kapta a magazintól.

(Gute Fahrt teszt 205/55 R 16. Kiadva: 2016. március, 3. kiadás, 2016. www.gute-fahrt.de)

A Gute Fahrt elismerése csupán csak az utolsó a jó eredménnyel zárt tesztek sorában, amellyel elismerték a Goodyear fejlett technológiai és kiemelkedő mérnöki megoldásait – melyek 2016 áprilisától már a SUV szegmensben is elérhetők.

 

"Sehr Gut" „Büszkék vagyunk a Gute Fahrt tesztjén elért „tesztgyőztes" címre" – mondja Alexis Bortoluzzi, a Goodyear EMEA fogyasztói üzletágának marketing igazgatója. „Az elmúlt 30 évben a négyévszakos abroncsok gyártása terén szerzett tapasztalatunkat sűrítettük ebbe az abroncsba, hogy teljesítményét még magasabb szintre emeljük. A szegmens úttörőjeként továbbra is arra törekszünk, hogy „verhetetlenek" maradjunk, hogy a Gute Fahrt magazint idézzem"- tette hozzá Alexis Bortoluzzi.

 

A Vector 4Seasons Generation-2 abroncs a következő három kulcsfontosságú területen teljesített kiemelkedően jól:

  • Kiváltó tapadás nedves és száraz útfelületen;
  • Kicsi kormányzási szög;
  • Terhelésváltozás során reakcióktól mentes.

Ezen felül a Goodyear Vector 4Seasons Generation-2 a versenytársaknál jobb teljesítményt nyújt eltérő időjárási körülmények között (beleértve a száraz, nedves és havas útfelületeket is) Mi a siker titkos receptje? Azok az abroncsok, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak egész évben, időt, pénzt és fáradtságot takarítanak meg.

 

Biztonság egész évben – most már SUV-kre is elérhető. Természetesen a Goodyear nem szeretné a négyévszakos abroncsának sikerét csak a személyautók kategóriájában elérhetővé tenni. Az elmúlt években mutatott 35-40%-os növekedéssel az SUV és a 4×4 abroncsok jelentik a piac felívelő csillagait. Ebben a növekvő vásárlói csoportban a biztonság iránti vágy az egyik legfontosabb mozgatóerő. A négyévszakos abroncsok piacának növekedése is ezzel a biztonság iránti vággyal függ össze, és ezért döntött úgy a Goodyear, hogy a négyévszakos abroncsok terén szerzett tapasztalatát a SUV vásárlók részére is elérhetővé teszi a sikeres Vector 4Seasons termékskála kibővítésével.

 

A Vector 4Seasons Gen-2 SUV abroncsok ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a személyautókra szánt abroncsok:

  • Továbbfejlesztett SmartTred lágyító és megnövelt szilika arány járul hozzá a jobb

  teljesítményhez nedves, latyakos vagy éppen jeges útviszonyok között ;

  • 3D lamellák és javított futófelület-keménység 6;
  • Hidrodinamikai mintaárok a vízen felúszással szembeni jobb ellenállás érdekében6;
  • Masszív futófelületi mintázat a fokozottabb merevség érdekében az abroncs teljes

  élettartama során.

 

A Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 SUV jelenleg hét méretben érhető el.

 

www.goodyear.eu

https://twitter.com/GoodyearPress?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük