Nem csak a karácsony és újév közötti egy hétben, hanem január elején is találkozhat a közönség a Klub kedvenc programjaival. (lásd: http://euroastra.hu/node/108276)

 

Nem csak a karácsony és újév közötti egy hétben, hanem január elején is találkozhat a közönség a Klub kedvenc programjaival. (lásd: http://euroastra.hu/node/108276)

 

Január 5-én, csütörtökön Bartók on Rock címmel, Bartók csodálatos világa elevenedik meg, egy kicsit modernebb, maibb hangulatban, Török Ádám és a Mini zenekar tolmácsolásában. A produkcióra vendégzenészekkel kiegészült együttes saját Bartók-feldolgozásait adja elő. Persze a legendás Mini szerzemények akusztikus előadása sem marad el ezen az estén. Másnap Bikini koncert, január 7-én, szombaton pedig a Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS csapatának évindító feltápászkodós koncertjén a Sziámi zenekar legjobb dalait hallhatja majd a nagyérdemű.

 

2017. január 5.

BARTÓK ON ROCK – MINI Acoustic World: Bartók csodálatos világa

A Mini együttes akusztikus hangszereken, négy hegedűművész hölgy társaságában saját Bartók-feldolgozásait adja elő a Bartók Év alkalmából. Persze a legendás Mini szerzemények akusztikus előadása sem marad el és az egyedülálló világszínvonalú előadás magyarországi bemutatója után igazán izgalmas koncerttel várják január 5-én a közönséget.

Török Ádám – fuvola, ének, Papp Gyula – zongora, Nagy István – basszusgitár, Tóth Dénes – akusztikus dobok, ütőhangszerek, Kézdy Luca – hegedű, Kalmus Boglárka – hegedű, Kakuszi Panna – brácsa, Pribay Valéria – cselló, Heronies Vonósnégyes.

(belépő elővételben 1200 Ft, a program napján 1800 Ft)

 

2017. január 6.

20:00 BIKINI koncert, előzenekar: TV Manci

(belépő elővételben 1700 Ft, a program napján 2200 Ft)

 

2017. január 7.

Évindító feltápászkodós koncert: Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS

A legjobb SZIÁMI dalok a kezdetektől, előtte: HolyChicks, utána: DJ Donaldrágó

Feledhetetlen dalok kerülnek terítékre január 7-én a budapesti Gödör Klubban. Ki ne emlékezne a Százbolha, a Belépek egy helyre, az Előrelátó csecsemő vagy a Kicsi, kicsiszolt kő című dalokra? A Sziámi zenekar legjobb dalaiból válogatja össze műsora egy jó részét erre az alkalomra az ANDFRIENDS zenekar, a műsorban a legendás Sziámi dalokon kívül helyet kapnak URH, Kontroll Csoport és természetesen a legújabb ANDFFRIENDS slágerek is, úgy, mint a Cukortükör, vagy az Államosítani kéne. Müller Péter Sziámi a januári feltápászkodós alcímet adta a koncertnek. Az ANDFRIENDS zenekar előtt a legvagányabb, csak csajokból álló együttes, a HolyChicks mutatja be műsorát, a koncertek után DJ Donaldrágó zenél kifulladásig.

(belépő elővételben 2500 Ft, a program napján 2800 Ft)

 

Gödör Esszencia

2016. december 27. – január 7.

 

www.godorklub.hu

https://www.facebook.com/godorklub

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük