2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Hooligans az első idei Comet győztes

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79902"><img class="image image-_original" src="/files/images/hooligans%20(1).jpg" border="0" width="459" height="296" /></a></span>A pop-rock együttes kapja 2014-ben a VIVA Comet „Magyar Könnyűzenéért" díjat. Kilencedik alkalommal adja át hazánk vezető zenecsatornája, a VIVA a „Magyar Könnyűzenéért" Comet-gömbjét, amelyet olyan énekesek és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve pályán vannak és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak ez idő alatt a könnyűzenében. <p> 

hooligans%20(1)A pop-rock együttes kapja 2014-ben a VIVA Comet „Magyar Könnyűzenéért" díjat. Kilencedik alkalommal adja át hazánk vezető zenecsatornája, a VIVA a „Magyar Könnyűzenéért" Comet-gömbjét, amelyet olyan énekesek és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve pályán vannak és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak ez idő alatt a könnyűzenében.

 

hooligans%20(1)A pop-rock együttes kapja 2014-ben a VIVA Comet „Magyar Könnyűzenéért" díjat. Kilencedik alkalommal adja át hazánk vezető zenecsatornája, a VIVA a „Magyar Könnyűzenéért" Comet-gömbjét, amelyet olyan énekesek és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve pályán vannak és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak ez idő alatt a könnyűzenében.

 

2014-ben a legendás Hooligans kapja a VIVA Comet első díját, akik ezzel illusztris társasághoz csatlakoznak: az elmúlt években a gála egyik legjelentősebb gömbjét többek között olyan zenészek hódították el, mint a Tankcsapda, az Anima Sound System, vagy éppen Ákos.

 

A nők megőrülnek értük, a fiúk pedig a huligánokat utánozzák, hogy Kiss Endiék helyett vihessék haza a csajokat – a Hooligans az a pop rock zenekar, amelytől minden anya félti a tini lányait.  A négytagú együttes vidékről indult, de gyorsan meghódították az egész országot. Hogy mennyire?

A zenekar 18 éves fennállása alatt több mint 1000 koncertet adott, értékesített lemezeik száma átlépte a 100 ezres példányszámot, rajongói bázisuk pedig közel 200 ezer embert számlál.

 

A zenekar olyan országosan ismert sikerdalokat készített eddig, mint a „Királylány" „a „Játszom" „Félember", vagy a „Szabadon". A formáció albumai közül eddig nyolc lett aranylemez és egy platinalemez, 14 rádiós slágerükkel pedig megkerülhetetlen tényezőkké váltak a magyar popkultúrában. Csipáék eddig több mint 30 videoklipet készítettek, amelyek a VIVA TV-ben is rendszeresen szerepeltek.

 

2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans kapja az idei első VIVA Comet-gömböt, a „Magyar Könnyűzenéért" díjat. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kap Comet-díjat.

„Ez a díj koronázza meg mindazt, amiről álmodtunk már gyerekként a próbateremben.

A Hooligans 18 éve tevékenykedik, de már 35 éve van hangszer a kezünkben és reméljük, hogy 18 év múlva is folyamatosan koncertezve, dalokat szerezve, albumokat megjelentetve tudunk újra köszönetet mondani a közönségnek és a szakmának." – mondta a Hooligans frontembere, Csipa.

 

A 14. VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit (lásd: http://euroastra.hu/node/79085) egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol természetesen a Hooligans is fellép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, (lásd: http://euroastra.hu/node/79486) ezen kívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is.

 

Természetesen azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4NgSBcEjrcs

http://www.vivatv.hu/

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.