2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A hős panda megmenti a világot

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/87984"><img class="image image-preview" src="/files/images/panda_10.preview.jpg" border="0" width="459" height="248" /></a></span>A Kung Fu Panda új részekkel érkezik a Nickelodeonra.  A Sárkányharcossá választott Po és az Őrjöngő Ötös folytatja kalandokkal teli életét Békevölgyben. <p> 

panda 10.previewA Kung Fu Panda új részekkel érkezik a Nickelodeonra.  A Sárkányharcossá választott Po és az Őrjöngő Ötös folytatja kalandokkal teli életét Békevölgyben.

 

panda 10.previewA Kung Fu Panda új részekkel érkezik a Nickelodeonra.  A Sárkányharcossá választott Po és az Őrjöngő Ötös folytatja kalandokkal teli életét Békevölgyben.

 

Shifu mester mindent megtesz azért, hogy továbbra is formában tartsa a túlsúlyos pandát, harcművészetben jártas, bátor társai: Tigris, Majom, Sáska, Daru és Vipera pedig minden bevetésre elkísérik gombóc-rajongó barátjukat.

 

A családi gombóc-büfében dolgozó kung-fu rajongó panda élete váratlan fordulatot vesz, amikor egy különös véletlen vagy épp a sors akarata folytán Sárkányharcossá válik és teljesíti az ősi jövendölést. A harcművész tanoncok világába csöppenve számtalan feladat vár rá, amelyek során bizonyíthatja bátorságát és rátermettségét. A folyton éhes pandát a szigorúságáról híres Shifu mester és az Őrjöngő ötös tagjai: Tigris, Majom, Sáska, Daru és Vipera segíti, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, és igazi harcossá válva Békevölgy nyugalma felett őrködjön.

 

A vadonatúj részekben Po gyanakvóvá válik, amikor Shifu régi barátnője, Mei Ling visszatér, és mindent megtesz azért, hogy kiderítse: a rókalány valóban megváltozott, vagy csak saját ördögien kitervelt bűncselekményeihez akarja felhasználni mesterét. Ha mindez még nem lenne elég Ponak és az Őrjöngő Ötösnek, új ellenséggel, az ételt csenő patkányokkal is szembe kell szállni, hogy megakadályozzák a Jade Palotába menekülő falusiak éhezését – Po ételek iránti rajongása azonban veszélybe sodorja a küldetést.

 

Vajon lehetséges egy mágikus növény segítségével visszautazni a múltba?

Valóban olyan bátor hős Shifu mester, mint ahogy azt Po és az Őrjöngő Ötös tagjai korábban képzelték? Sikerül a kung fu segítségével megmenteni a völgy évszázadok óta fennálló békéjét? Kiderül február 2-től hazánk legnézettebb gyermekcsatornája, a Nickelodeon műsorán.

 

Kung Fu Panda

Új epizódok február 2-től, minden hétköznap, 18:00-tól a Nickelodeonon!

 

https://www.youtube.com/watch?v=w6nFn5XKaYE

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.