2023.szeptember.25. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HP ProCurve Networking regionális oktatási központot létesít Budapesten

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/21167"><img class="image thumbnail" src="/files/images/haphap_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="37" /></a></span> <p>A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeinek és megoldásainak magas színvonalú oktatása érdekében.</p><p>

 haphap 0.thumbnail

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeinek és megoldásainak magas színvonalú oktatása érdekében.

 haphap 0.thumbnail

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeinek és megoldásainak magas színvonalú oktatása érdekében.

A központ 2009. januárjától fog működni és számos új témában biztosít képzési lehetőséget a régió viszonteladó partnereinek. A kibővült oktatási kínálatból a kereskedők Sales Professional és Sales Consultant tanfolyamokon vehetnek részt, míg a technikai jellegű oktatások közül is számos elérhető lesz Budapesten. A HP ProCurve a következő témákban kínál oktatásokat:

–          Bevezetés a ProCurve hálózatok világába

–          Hálózatmenedzsment

–          Hálózatbiztonság

–          Nagy megbízhatóságú hálózatok

Továbbá a jövőben lehetőség lesz már tapasztalt hálózati mérnököknek egy gyorsított jellegű tanfolyam elvégzésére, amely után  rögtön az ASE minősítést szerezhet a hallgató.

Az üzletág több, mint 40 ezer Euró értékben szerelte fel a központot ProCurve eszközökkel, így a képzésben résztvevők 2 darab 7102dl routeren, 2 darab 2610-24 switchen, 3 darab 3500yl intelligens perem switchen, 2 darab 5400zl intelligens perem switchen és két 530-as access point-on sajátíthatják el a gyártó megoldásait.

A kapcsolat a Procurve és az oktatóközpont között nem újkeletű: A Trainer C 2005. óta rendez HP Procurve minősítő tanfolyamokat. Az oktatásokon a magyar HP partnerek közül évente mintegy 30-40 hallgató vesz részt.  Jelenleg a magyar HP partnerek munkatársai közül 50 szakember közel 100 minősítéssel rendelkezik. A tanfolyamok résztvevői összesen 55 technikai, 45 kereskedői minősítést szereztek meg.

Az üzletág műszaki konzultánsa, Sallai Péter fontos előrelépésnek tartja az oktatóközpont létrejöttét: „Meghatározó mérfődkőhöz érkeztünk az üzletág életében, hiszen az eddiginél jóval szélesebb körű és mélyebb oktatást tudunk nyújtani az egész régió partnereinek. Mindez pedig a sikeres piaci jelenlét és növekedés kulcsa."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.