A HTC,  bemutta a HTC Explorert, mely amellett, hogy a cég globális portfóliójának legújabb Androidos operációs rendszerrel ellátott darabja, egyben a jelenleg elérhető legkedvezményesebb áru okostelefonja is.

A HTC,  bemutta a HTC Explorert, mely amellett, hogy a cég globális portfóliójának legújabb Androidos operációs rendszerrel ellátott darabja, egyben a jelenleg elérhető legkedvezményesebb áru okostelefonja is.

A HTC Explorer a kezdők számára készült okostelefon. Lekerekített kompakt külsővel, 3.2-es HVGA érintőképernyővel és 3 megapixeles kamerával a HTC Explorer egy nagyszerű telefon, mely elérhető áron biztosítja egy okostelefon teljesítményét.

"A HTC Explorer egy könnyen használható okostelefon, mely a felhasználó kezébe adja az irányítást, miközben gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb tartalmakhoz és információhoz," mondta el Jason Mackenzie, a HTC globális eladásokért és marketingért felelős elnöke.

A HTC SenseTM-szel felszerelt készülék a felhasználók számára éles grafikát, vibráló animációt és a modulok (widget-ek) széles választékát nyújtja, az időjárás jelenségei filmszerűen jelennek meg. A HTC Explorer emellett olyan testreszabható lezárt képernyővel rendelkezik, amely a képernyő aktiválásával a legfontosabb információ és tartalom, mint pl. a fotók, időjárás, tőzsde indexek stb valósidejű megtekintését teszi lehetővé. A lezárt képernyőről a kamera is villámgyorsan elérhető, hogy a fontos pillanatokról se maradjunk le. A telefon tartalmaz egy "Smart Dialer" alkalmazást is, mely egy gyors menü segítségével a tárcsázást is könnyebbé és gyorsabbá teszi.

A barátokkal, kollégákkal és családdal kapcsolatos újdonságok könnyen követhetőek a "People widget" alkalmazással mely egy egyszerű, jól áttekinthető ablakban jeleníti meg az üzeneteket.

 A HTC Explorer Adobe® Flash® futtatását is támogatja. A HVGA képernyővel első a kategóriájában, lehetővé téve szinte az összes olyan alkalmazás futtatását, mely az Android Market-en elérhető. Az URL előrejelző képesség révén gyorsan elérhető a 100 legnépszerűbb weboldal, míg az automatizált URL javítás révén az apróbb hibák ellenére is könnyen navigálhatunk. A felhasználó könnyedén foglalhat asztalt, vagy hívhat ügyfélszolgálati telefonszámot úgy, hogy egyszerűen hozzáérinti az ujját bármely, honlapon feltüntetett telefonszámhoz. Abban az esetben, ha elfelejtettük kinyomtatni az úticélunk megtalálásához szükséges térképet, csak be kell írnunk a címet, és rögtön kapunk egy valós idejű térképet és helymeghatározást.

 A HTC Explorer különböző színekben: fekete, kék, metál fekete és metál kék is elérhető lesz Európában 2011 negyedik negyedévétől. A kártyafüggetlen készülék ára Magyarországon 65 000 Ft körül lesz.  A telefon a háttérlap cseréjével testreszabható, mely izgalmas színek nagy választékában lesz elérhető.

Facebook.com/htcmagyarorszag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük