A K&H egymás utáni második alkalommal kapta meg tegnaplőtt este Londonban az Euromoney Kiválósági Díj átadási ceremóniáján a „Magyarország legjobb bankja" elismerést az Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól.

A K&H egymás utáni második alkalommal kapta meg tegnaplőtt este Londonban az Euromoney Kiválósági Díj átadási ceremóniáján a „Magyarország legjobb bankja" elismerést az Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól.

Az Euromoney Kiválósági Díjat 22 évvel ezelőtt alapította a nemzetközileg nagy tekintélynek örvendő pénzügyi magazin. Az elismerést minden évben azok kapják meg az egyes régiókban, országokban, akiket méretük, tevékenységi körük, nyereségességük, növekedésük és a versenytársakkal összehasonlított teljesítményük alapján a leginkább méltónak tartanak rá. A döntés során figyelembe veszik a piaci viszonyokhoz és az ügyfelek igényeihez való igazodást is.

A versenyben 2014-ben is több száz bank vett részt, amelyből hazánkban a K&H került ki győztesen, így ismét egy évig viselheti a megtisztelő „Magyarország legjobb bankja" címet.

 

A díj kapcsán Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója elmondta: „Hatalmas elismerésnek számít, hogy az Euromoney immár két egymást követő évben választotta a K&H-t Magyarország legjobb bankjának. Ez a cím annak elismerése, hogy miként szolgáljuk ki mintegy egymillió ügyfelünket, akik bizalmáért nagyon hálás vagyok. A K&H a magyar piac második legnagyobb bankcsoportja, növekvő piaci részesedéssel rendelkezik a hitelezés, a megtakarítások és a biztosítások piacán. Az Euromoney értékelésében kiemelte azt, hogy hitel-betét arányban kifejezett likviditásunk a vezető bankok között a legjobb az országban.  A K&H az ügyfélközpontúságot helyezi az előtérbe: a pénzügyi tanácsadás mellett igyekszünk minél gyorsabbá és kényelmesebbé tenni ügyfeleinknek az ügyintézést. A K&H minden munkatársa nevében büszke vagyok a Magyarország Legjobb Bankja Kiválósági Díjra, valamint szeretném megköszönni ügyfeleinknek a folyamatos bizalmat és hűséget."  

 

A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük