HP xw4600HP xw4600Az új termékek – a HP xw4550 és HP xw4600 munkaállomás, valamint a HP Compaq dc7800 üzleti célú asztali PC – a felső kategóriás megoldások felhasználói által elvárt elektromos és számítási teljesítményt nyújtják.

 

 HP xw4600HP xw4600Az új termékek – a HP xw4550 és HP xw4600 munkaállomás, valamint a HP Compaq dc7800 üzleti célú asztali PC – a felső kategóriás megoldások felhasználói által elvárt elektromos és számítási teljesítményt nyújtják.

A HP szintén most mutatta be HP ProLiant blade-munkaállomáshoz kidolgozott, új technológiáit, amelyek javítják a többkijelzős, több munkaállomást tartalmazó környezetek üzletmenet-folytonosságát, adatbiztonságát és üzleti hatékonyságát. Az új munkaállomások teljesítménye és innovációi a korábbi költségek töredéke mellett elégítik ki a kis- és középvállalatok felső kategóriás számítástechnikai igényeit.

A HP legkisebb, nagyvállalati működésre szánt asztali gépe, a dc7800 méretét tekintve alig több mint fele a korábbi modelleknek, energiahatékonysága és rugalmassága ugyanakkor maximális. Az új dc7800, xw4550 és xw4600 rendszerek 80 PLUSTM tápegysége akár 15 százalékkal nagyobb hatásfokkal is működhet hagyományos társainál. Ez a megoldás mind az energiafelhasználást, mind pedig a környezetbe kibocsátott hő mennyiségét csökkenti. Kivételesen hatékony innováció egyedülállóan kedvező áron A második generációs AMD OpteronTM processzorokkal, valamint az NVIDIA és az ATI professzionális kategóriájú 2D és 3D grafikus technológiáival működő HP xw4550 munkaállomás méretrugalmas teljesítménnyel igazodik a gépész-, építész-, építő- és villamosmérnökök, szoftverfejlesztők és más fejlett felhasználók szükségleteihez. Ráadásul ára is megfizethető.

HP XW4550HP XW4550A xw4550 rendszer AMD Direct Connect architektúrája integrált memóriavezérlővel és HyperTransport technológiájú csatlakozásokkal növeli a nagy sávszélességet illetve számítási kapacitást igénylő alkalmazások teljesítményét.A rugalmas xw4550 hat tárolómodulhelyet, 4 DIMM bővítőhelyet és max. 4 GB2 ECC memóriát tartalmaz. Párhuzamos támogatást nyújt a 32 és 64 bites1 alkalmazásokhoz, ily módon biztosítva a felső kategóriás munkaállomásoktól elvárt bővíthetőséget. Az xw4550 felhasználói kiváló minőségű HP-szervizt és -támogatást vehetnek igénybe. A gép három éves alapgaranciája igény esetén 5 évre illetve 7×24 órás támogatásra bővíthető. Az xw4550 várhatóan október végétől lesz rendelhető.

A HP xw4600 munkaállomás többféle új generációs két-/négymagos processzorral (Intel Pentium® Dual Core, Intel CoreTM 2 Duo, Intel CoreTM 2 Extreme)3, X38 Express lapkakészlettel és PCIe X16 Gen 2 2D és 3D NVIDIA ill. ATI grafikus megoldásokkal támogatja napjaink nagy adatfeldolgozási kapacitást igénylő üzleti alkalmazásait. Az X38 Express lapkakészlettel szerelt xw4600 munkaállomás innovációkat nyújt a PCI Express csatlakozóknál, megnövelt FSB teljesítménnyel rendelkezik, és 800 MHz DDR2 maximális memóriát támogat. A rendszer két (NVIDIA és ATI) PCIe X16 Gen 2 grafikus interfészének teljesítmény-sávszélessége akár duplája is lehet a korábbi megoldásokénak. Az xw4600 munkaállomás 12 (hét hátsó, két első és három belső) USB-porttal és hat (köztük egy hátsó) SATA-csatlakozóval rendelkezik, így felhasználói maximális rugalmasságot élvezhetnek a bővítés során.

A gép alapgaranciája igény esetén 5 évre illetve 7×24 órás támogatásra bővíthető. Az xw4600 várhatóan november elejétől lesz megvásárolható.

Optimális helykihasználású, maximálisan energiahatékony „zero-footprint" PC Az áttervezett, elegáns HP Compaq dc7800 ultravékony asztali PC „zero footprint" csomagban biztosítja a kis- és közép- és nagyvállalatok számára egyaránt megfelelő energiahatékonyságot és teljesítményt. Ez a legkisebb olyan PC, amely kompromisszumok nélkül képes kielégíteni a komolyabb teljesítményigényű egyéni felhasználók és a nagyvállalatok rugalmasság, biztonság és felügyelet terén támasztott elvárásait. A környezetbarát, kompakt egység még a legszűkebb környezetben is elfér. A HP Integrated Work Center állvánnyal együtt használva, vagy a HP Quick Release rögzítőmegoldásával az asztallap alá illetve a falra szerelve, a gép tényleg semmi helyet nem foglal az íróasztalon.

A HP 1906i Integrated Work Centernél az állvány előszerelve tartalmazza a 19 hüvelykes monitort, megkönnyítve ezzel az ügyfelek számára a telepítést.

hp compaq dc7800 convertible minitower pchp compaq dc7800 convertible minitower pcAz alapszintű Vistával ellátott HP dc7800 PC Energy Star 4.0 tanúsított konfigurációban is kapható és különféle fejlett segédprogramokat, köztük Verdiem SURVEYORTM távoli fogyasztásszabályzó szoftvert tartalmaz. A Verdiem SURVEYORTM segítségével az ügyfél mérheti, szabályozhatja és csökkentheti PC-hálózata energiafogyasztását és szervezete „szénlábnyomát". Az Ultra HP 7000 üzleti PC-sorozatot bővítő dc7800 ultravékony asztali gép a kategória legjobb számítógépes technológiájával, a kétkijelzős működés alapértelmezett támogatásával és ergonómiai jellemzőkkel javítja a produktivitást és a használati kényelmet. Nagyobb biztonságáról a teljes merevlemez-titkosítás gondoskodik. A Windows® ReadyBoostTM gyorsítja az alkalmazások indulását és optimalizálja a Vista operációs rendszer reagálókészségét. Az exkluzív, opcionális HP Flash modul még magasabb szintre emeli a Windows ReadyBoost teljesítményét – akár 50 százalékkal gyorsíthatja az alkalmazások betöltését és 20 százalékkal fokozza a merevlemez reagálókészségét.

A szeptember közepétől rendelhető HP Compaq dc7800, átalakítható minitorony és helytakarékos (Small Form Factor) kialakításban is létezik. A rendszer Intel Q35 lapkakészlete és Intel vPro technológiája tovább javítja a felügyeletet, a biztonságot és a megbízhatóságot. Éles képmegjelenítés professzionális monitorokkal

A HP több új kijelzőt is bemutatott, – köztük a 19 hüvelyk képátlójú HP1906i monitort, amely mögé az új HP dc7800 PC tökéletesen elrejthető. Az „Advantage" és „Essential" termékcsaládok újszerű talpkialakítása növeli a felhasználók kényelmét és ergonomikusabb munkavégzést tesz lehetővé. A megnövelt teljesítményű, új kijelzők jobb kontrasztarányt, nagyobb látószöget és rövidebb válaszidőt nyújtanak elődeiknél. Az elsőként bevezetendő termékek közé tartozik a DVI kimenetű, négyzet alakú, 19 hüvelykes HP1950 Advantage ergonomikus monitor és a stílusos, antracit színű kerettel ellátott, VGA kimenetű, 19 hüvelykes HP 1908w Essential kijelző.

A HP ProLiant blade-munkaállomás megoldás továbbfejlesztett változata támogatja az NVIDIA FX1600M 3D grafikus lapkát, az Intel Xeon négymagos processzortechnológiát és a Red Hat Enterprise Linux 4 operációs környezetet, ily módon az üzletmenet-folytonosság, az adatbiztonság és az üzleti hatékonyság még magasabb szintjének elérését teszi lehetővé a pénzügyi szolgáltatások, az MCAD, a tudományos kutatások, valamint a katonai vezérlőrendszerek piacán.

A HP Session Allocation Manager szoftver a felhasználói csatlakozások és erőforrások nagyvállalati szintű menedzselésével bármely hálózati hozzáférési pontról képes támogatni a nagy teljesítményű, több kijelzőt és munkaállomást tartalmazó környezetek működését. A HP Labs új tömörítési technológiája bizonyos esetekben akár duplájára is növelheti a HP Remote Graphics Software teljesítményét – ezzel nagyobb valós idejű felbontást, jobb 3D interakciót biztosít és lehetővé teszi a hang és a kép pontos összehangolását. Az új távoli USB-képességek segítségével az USB-eszközök helyi vezérléssel és hozzáféréssel, virtuálisan csatlakozhatnak a távoli rendszerekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük