A Kingston Technology csatlakozik a VMware szoftvercég *Alliance Affiliate* kezdeményezéséhez
Az együttműködés értelmében a részt vevő vállalatok kedvezményes memóriaárakat és viszonteladói eszközöket kínálnak, ezzel bátorítva a cégeket a virtualizációs megoldások minél szélesebb körű bevezetésére

A Kingston Technology csatlakozik a VMware szoftvercég *Alliance Affiliate* kezdeményezéséhez
Az együttműködés értelmében a részt vevő vállalatok kedvezményes memóriaárakat és viszonteladói eszközöket kínálnak, ezzel bátorítva a cégeket a virtualizációs megoldások minél szélesebb körű bevezetésére

A Kingston Technology Company Inc. a világ vezető független memóriagyártója bejelentette, hogy részt vesz a VMware szoftvercég partnervállalatai számára indított *Alliance Affiliate* (*Egyesített Szövetség*) elnevezésű kezdeményezésben. A megállapodás értelmében a Kingston egyedi árkedvezményt biztosít az általa gyártott memóriákra a VMware megoldások vásárlóinak.

*A Kingston a kezdetektől fogva vezető szerepet tölt be, egyebek mellett, a szervermemória gyártás piacán, ezért páratlan lehetőséget jelent számunkra, hogy a VMware-el kötött együttműködés kapcsán az egész világon elérhetővé tehetjük a szerver virtualizációt* – mondta Kaszál Norbert a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési- és értékesítési menedzsere. *Boldogan csatlakozunk a VMware *Affiliate Alliance* kezdeményezéséhez, és alig várjuk, hogy bizonyíthassuk az optimális memória megoldások hatékonyságát a nagy- és a kisvállalati ügyfeleknek egyaránt* – tette hozzá Kaszál Norbert.

*A VMware örömmel üdvözli a Kingston vállalatot az *Alliance Affiliate* program résztvevőinek körében, amelynek célja, hogy anyagilag ösztönözze a viszonteladókat abban, hogy a VMware szerver-virtualizációra kínált megoldásaival együtt értékesítsék, szolgáltassák és támogassák a VMware technológiai partnereinek megoldásait* – mondta Steve Houck, a VMware nemzetközi értékesítésért felelős alelnöke. *A memória a virtuális infrastruktúra kulcsfontosságú eleme, és azok a viszonteladók, akik Kingston szervermemóriát értékesítenek a VMware virtualizáció mellé, innovatív és költség-hatékony kombinációt adnak a végfelhasználók kezébe. A virtualizációs értékláncban mindenki jól jár* – tette hozzá Steve Houck.
A VMware operációs rendszerek virtualizációjára specializálódott szoftvercég *Alliance Affiliate* kezdeményezése egy ingyenes, kifejezetten ügyfeleknek szóló a VMware platform és a Kingston szervermemória előnyeit bemutató webes előadással is támogatja a hirdetési és értékesítési törekvéseket.

www.kingston.com/VMAA

A Kingston szervermemóriához élettartam-garancia és ingyenes 24 órás technikai segítségnyújtás jár. E program a helyszíni pótalkatrészek, a szolgáltatási díjak visszatérítése és a visszáruzás mellett a szerverleállások minimálisra csökkentéséhez szükséges eszközöket is biztosítja. 
http://www.kingston.com/

www.kingston.com/europe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük