A Storck Hungária Kft. a Knoppers ostyaszelet hazai ismertségét szeptember közepétől tévéreklámmal is támogatja ezzel ujabb európai márka jelent meg a magyar piacon.

 

A Storck Hungária Kft. a Knoppers ostyaszelet hazai ismertségét szeptember közepétől tévéreklámmal is támogatja ezzel ujabb európai márka jelent meg a magyar piacon.

A Storck sokak által már ismert és kedvelt ostyaszelete, a Knoppers ismertségét szeptembertől média kampánnyal erősíti. Piackutatások szerint a minőségi szeletes csokoládék és ostyaszeletek iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik. A Storcknál a reklámkampánytól a Knoppers népszerűségének és piaci részesedésének növekedését várják.

„Terveink szerint az egyszerre könnyű, tápláló és finom Knoppers hosszútávon a magyar ostyapiac meghatározó szereplőjévé válhat, egészséges összetevői olyan előnyt kínálnak a fogyasztóknak, amely ésszerűsíti számukra az édesség fogyasztását" – mondta Szűts Ágnes a Storck Hungária Kft. marketing vezetője.

A Knoppers teljes kiőrlésű gabonából készült, tejet és mogyorót tartalmazó, könnyű ostyaszelet. Kifejezetten gazdag tejben, növényi zsírokban valamint szénhidrátban, így tökéletes energiaforrásként szolgálhat. A nugát krém, a mogyoró és a tej önmagukban is értékes tápanyagok, de a két réteg ostyaszeletnek köszönhetően még kellemesebb ízélményt biztosítanak.

A Storck a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásnak is meghatározó szerepet tulajdonít. A Knoppers ostyaszelettel idén is futóversenyeket támogat, mellyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra és az aktív életre kívánja felhívni a figyelmet. A futóversenyeken a befutócsomagokban Knoppers ostyaszelet várja a futókat. Az egészséges összetevők segítenek a kimerült szervezet gyors regenerálódásában és a megfelelő vércukorszint visszaállításában.

A Knoppers praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy sportolás közben is fogyaszthassuk, ráadásul kis helyen is elfér, és nem igényel hűtést. Így a mozgás szerelmeseinek ideális táplálék szervezetük gyors energiapótlására a rostokban gazdag, teljes kiőrlésű gabonából készült ostya.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük