2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A kolesz se jó és a családi fészek se

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78543"><img class="image image-_original" src="/files/images/mil%20(1).jpg" border="0" width="456" height="640" /></a></span>Kettős érzések kavarognak az emberben, amikor a gyermekei kirepülnek a családi fészekből, de mi van, ha ez az idő csak nagyon nehézkesen jön el, vagy ha a szülők telepednek rá utódaik magánéletére? A kolesz se jó és a családi fészek se - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai beszéltek az együttélés nehézségeiről. </p> <p> 

mil%20(1)Kettős érzések kavarognak az emberben, amikor a gyermekei kirepülnek a családi fészekből, de mi van, ha ez az idő csak nagyon nehézkesen jön el, vagy ha a szülők telepednek rá utódaik magánéletére? A kolesz se jó és a családi fészek se – Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai beszéltek az együttélés nehézségeiről.

 

mil%20(1)Kettős érzések kavarognak az emberben, amikor a gyermekei kirepülnek a családi fészekből, de mi van, ha ez az idő csak nagyon nehézkesen jön el, vagy ha a szülők telepednek rá utódaik magánéletére? A kolesz se jó és a családi fészek se – Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai beszéltek az együttélés nehézségeiről.

 

Stand-up humoristáink saját tapasztalataikból tudják, hogy a Comedy Central legújabb sorozata, a Miller család keserédes poénjai nagyon is életszerűek. Van az az élethelyzet, amikor az embernek felnőtt létére is egy fedél alatt kell lennie a szüleivel. Néha elég egy hosszúra nyúlt családi nyaralás, ahol az egy hét önfeledt pihenés után egy asztalon hagyott bontott löncshús konzerv is kirobbantja a patáliát. Ezért van szükség az egészséges távolságtartásra, ami a Miller család főhősének és Felméri Péternek sem mindig adatott meg.

 

Egy bizonyos kor után nehéz a szülőkkel egy háztartásban élni.

„28 éves koromig éltem az ősökkel. Hiába nőtt már be a fejem lágya és volt saját keresetem, otthon még mindig rám szóltak, hogy vessem meg az ágyam, rakjak rendet az asztalomon, szedjem össze a legokat, 11 órakor pedig ideje lefeküdni. Sőt, anyukám uzsonnát is csomagolt, ha fellépésre mentem. Most, hogy már elköltöztem végre, ezeket mind a barátnőm teszi meg a szüleim helyett" – mondta el a humorista.

 

Tóth Szabolcs a másik oldalba kóstolt bele, amikor az érettségi után négy másik sráccal kollégiumba költözött.

„Míg a szüleim elvették és leellenőrizték a házi feladatomat, addig a koleszos társaim csak elvették azt. Ha a szüleimnek bemutattam egy lányt, megnézték a ruháját, megkérdezték, hogy tisztességes családból való-e. A kollégiumban a srácok legfeljebb a fenekét nézték meg, mondjuk a tisztesség az ő fantáziájukat is izgatta, csak nem úgy. Ha felvittem a lányt a szobámba, otthon az élére vasalt pizsamám fogadott, a koleszban viszont egy komplett házibuli. Utólag is nehéz megmondani, melyik véglet a jobb" – mesélt Szabolcs.

 

A jó lakótársi viszony persze mindenkiből kihozza a gondoskodó anyatigrist. Felméri Péterből is előjött ez a rejtett ösztön, amiről a Szomszédnéni Produkciós Iroda másik tagja, Bálint Ferenc árult el pár titkot.

„Egy időben együtt laktam Tóth Szabolccsal, ám Millerékkel ellentétben hozzánk nem a szüleink költöztek be, hanem Felméri Péter – ő volt a ház lelkiismerete. Egyszer kiakasztott a falra egy szabályzatot, amiben azt írta „ha nyitva van – csukd be, ha leesett – vedd fel, ha szomorú – öleld meg." Aztán amikor megjött az első gázszámla, nem tudtuk mit csináljunk vele. Az extrém sportoktól is nagyon féltett minket, ha bungee jumpingolni mentünk, mindig kifizettette velünk előre a havi közös költséget" – mesélte a stand-up humorista.

 

Az együttélésből fakadó, kellemesen kínos helyzetekért kapcsoljon a Comedy Centralra! Amerika egyik legkedveltebb újonc szitkomja, a Miller család Önhöz is beköltözik, minden vasárnap este 21.30-tól  új részekkel, ismétlés péntekenként 21.00-től és vasárnaponként 20.30-tól. 

 

http://www.comedycentral.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.