2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A kommunikációs szakma Facebook bugot emleget

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63122"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image6_119.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="63" /></a></span>A Fészbuker.hu adatai szerint a mai napon a hazai Facebook történetének eddigi legnagyobb rajongóbázis-növekedésének lehetünk tanúi. A Lancôme Magyarország rajongótábora jelenleg már 640 ezer fölött jár, ezzel fél nap alatt bekerült a legnagyobb hazai oldalak top 5-ös rangsorába. </p> <p><strong> </strong>

image6 119.thumbnailA Fészbuker.hu adatai szerint a mai napon a hazai Facebook történetének eddigi legnagyobb rajongóbázis-növekedésének lehetünk tanúi. A Lancôme Magyarország rajongótábora jelenleg már 640 ezer fölött jár, ezzel fél nap alatt bekerült a legnagyobb hazai oldalak top 5-ös rangsorába.

 

image6 119.thumbnailA Fészbuker.hu adatai szerint a mai napon a hazai Facebook történetének eddigi legnagyobb rajongóbázis-növekedésének lehetünk tanúi. A Lancôme Magyarország rajongótábora jelenleg már 640 ezer fölött jár, ezzel fél nap alatt bekerült a legnagyobb hazai oldalak top 5-ös rangsorába.

 

TOP 5 magyar Facebook oldal rajongótábor alapján

(2012. július 27.)

1

Extreme Silver

947 ezer

2

Kvíz Játékok

759 ezer

3

Ütős

739 ezer

4

Túró Rudi

650 ezer

5

Lancôme Magyarország

640 ezer

Forrás: Fészbuker.hu

Piaci információk szerint azonban nem sikeres víruskampányról, hanem egy Facebook hibáról van szó, amely a Lancôme nemzetközi oldalainak egyesítése miatt alakult ki. A növekedés elképesztő tempót diktál: eddig soha nem látott mértékben, jelenleg percenként legalább 300 rajongóval növekszik a Lancôme Magyarország Facebook tábora a Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai szerint. A tegnap hajnalban még csak 8 ezer lájkolóval rendelkező márkaoldal jelenleg már a top 5 legnagyobb magyar oldal közé került, a mérhető rajongószám szerint ugyanis több mint 600 ezren csatlakoztak hozzá egyetlen délelőtt alatt.

A Fészbuker.hu Facebook oldalán (www.facebook.com/feszbuker) olvasható vélemények alapján azonban nagyon valószínű, hogy nem az eddigi legsikeresebb közösségi víruskampánynak lehetünk tanúi:.a lehetséges magyarázat szerint sok nagy márkához hasonlóan a Lancôme is egyesíti helyi (országonkénti) oldalait és jövőben egy nagy ernyőoldalt üzemeltet, ennek az összevonásnak a során viszont a helyi oldalakon is megjelenik az összesített oldal rajongószáma. A Front Page Communications szakértői szerint ha ez valóban így van, akkor az hamarosan kiderül, hiszen akkor a helyi oldalak megszűnnek vagy pedig visszatérnek az eredeti, kisebb létszámra.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.