2012. augusztus 3-án, pénteken végre megnyílik Budapest legújabb rockzenei klubja, a Cinema Rock Cafe! De előtte, ezen a héten két nyitás előtti bulin vehetnek részt az érdeklődők.

 

2012. augusztus 3-án, pénteken végre megnyílik Budapest legújabb rockzenei klubja, a Cinema Rock Cafe! De előtte, ezen a héten két nyitás előtti bulin vehetnek részt az érdeklődők.

 

Július 26-án, csütörtökön a Fülbevaló zenekar és vendégei adtak koncertet.  Itt a belépő mindössze 390 Ft-ba került! Július 28-án az utolsó előzetes koncertnapon négy banda lép fel. Színpadra áll a Last Fire, a Kid Stuff, a Nevernoise és Punkore.

A jegyár itt is csak 690 Ft!

 

Július 28.:

Fellépők: Last Fire, Kid Stuff, Nevernoise, Punkore

Belépő: 690 Ft

Kapunyitás: 19.00, kezdés: 20.00

Minden belépőhöz egy korsó sör jár ingyen!

Cinema Rock Cafe

1052 Budapest, Haris köz 3

A koncertekkel egy időben az emeleti szinten Karaoke Party 21.00 – től hajnalig Shady-vel!

 

A Cinema Rock Cafe egyébként a Párisi Udvar bejáratánál, a Haris köz 3. szám – majdnem a Váci utca sarkán – alatt nyílik. A 170 nm-es exkluzív rockklubban max. 120 fő szórakozására nyílik majd lehetőség estéről estére. A helyszín igényes belső kialakítással és komoly technikai paraméterekkel fog rendelkezni. A vendégek a földszintről nyíló lépcsőkön keresztül juthatnak a klub felső és alsó szintjeire. Az emeleti részen kapott helyet egy mozi terem, ahol a rockzenéhez kapcsolódó filmek, koncertvideók, klipek vagy akár sportműsorok kerülhetnek majd vetítésére. Ezen felül egy tágas, fedett terasz is rendelkezésre áll, ahol szabadban is  A klub sikerét leginkább a rendszeres programkínálat hozza majd meg, mely olyan minőségi (koncertek, karaoke, vetítések, közönségtalálkozók, stb.) szórakozási lehetőséget nyújthat közönségének, mely párját keresi Budapest szívében. A különleges "törpeklub" adottságaihoz és kialakításához igazodva elsősorban meghittebb, igényes vendégkör kiszolgálásra, tematikus és underground estek vagy napközbeni programok lebonyolítására, maximum 120 fő befogadására alkalmas két szinten.

Áraik a klub minőségéhez és elhelyezkedéshez képest rettentően olcsóak!

Bár a hivatalos megnyitó még várat magára, már most látogatható! Zenekarok, szervezők jelentkezését továbbra is várják! Figyelem! Figyelem! Minden belépőhöz egy korsó sör jár ingyen!

 

Hivatalos megnyitó: 2012. augusztus 3.

Fellépők:
THE IRON INSIDE – Hungarian Iron Maiden Tribute Band
Angelheart – Tribute to the darkest rock

Play And Kill
Belépő: 690 Ft
Kezdés: 21.00
Minden jegyhez egy ingyen korsó sör jár!

 

http://www.cafecinema.hu

http://www.facebook.com/theironinside

https://www.facebook.com/pages/Angelheart-Tribute-to-the-darkest-rock/183812074982891
https://www.facebook.com/playandkillband

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük