2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Legjobb Mobilinternet-szolgáltatás díjat is a Nokia kapta a Nokia Sports Trackerért

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23435"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nokia1_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span>A Nokia környezetvédelem melletti elkötelezettsége nyert elismerést idén Barcelonában a Mobil Világkongresszuson, ahol a vállalat megkapta a GSMA első díját a Kimagasló Környezetvédelmi Hozzájárulás kategóriában. Szintén a Nokia vihette haza a Legjobb Mobilinternet-szolgáltatás díját a Nokia Sports Trackerért.</p><p>

nokia1 0.thumbnailA Nokia környezetvédelem melletti elkötelezettsége nyert elismerést idén Barcelonában a Mobil Világkongresszuson, ahol a vállalat megkapta a GSMA első díját a Kimagasló Környezetvédelmi Hozzájárulás kategóriában. Szintén a Nokia vihette haza a Legjobb Mobilinternet-szolgáltatás díját a Nokia Sports Trackerért.

nokia1 0.thumbnailA Nokia környezetvédelem melletti elkötelezettsége nyert elismerést idén Barcelonában a Mobil Világkongresszuson, ahol a vállalat megkapta a GSMA első díját a Kimagasló Környezetvédelmi Hozzájárulás kategóriában. Szintén a Nokia vihette haza a Legjobb Mobilinternet-szolgáltatás díját a Nokia Sports Trackerért.

„Nagy megtiszteltetés a díj átvétele a több ezer Nokia dolgozó nevében, akik a fenntartható, környezettudatos eljárásokat a mindennapi munkánk részévé tették. A világon több mint egymilliárd ember használ Nokia telefont, ezért úgy érezzük, hogy felelősségünk tenni valamit – mondta a környezetvédelmi díj átvételekor a Nokia vezérigazgatója, Olli-Pekka Kallasvuo. – A fenntartható környezet nem csupán a helyes cél, hanem ez az egyetlen helyes cél. Régóta úgy gondolom, hogy a környezet érdekében cselekedni, az üzletnek is jót tesz" – tette hozzá a vezérigazgató.

nokia sport2.thumbnailA Legjobb Mobilinternet-szolgáltatás kategóriában a Nokia Sports Tracker kemény ellenfeleket győzött le, hogy elnyerje a díjat. A 2008 júliusában megjelent ingyenes alkalmazás, amit eddig több mint 2,5 millióan töltöttek le, nyomon követi az edzéseket és a fitneszszintet, és az adatokat megosztás segítségével elérhetővé teszi a barátok és edzőtársak számára is.

A Nokia környezeti programját globális kiterjedése és elkötelezettsége miatt az iparág legjobbjává választották. A vállalat még 1997-ben indította el az elhasználódott és nemkívánatos mobilkészülékek újrahasznosítását, és mára az iparág legnagyobb önkéntes rendszerét működteti világszerte, 85 országban.

nokia sports tracker 2 s.thumbnailA GSMA külön kiemelte a Nokia elkötelezettségét, hogy a környezetet a teljes termékválasztékában szem előtt tartja. A Nokia egy sor környezetvédelmi elemet vezetett be készülékeinél, mint például a bedugva hagyott telefontöltő energia-felvételének 90 százalékos csökkentése, az akkumulátor feltöltése után a töltő kihúzására figyelmeztető jelzés bevezetése, minden Nokia készülék akár 80 százalékban újrahasznosíthatóvá tétele, és anyagok, mint például a PVC alkalmazásának megszüntetése.

A GSMA nagyra értékelte a Nokia elkötelezettségét, hogy az iparág együttes környezeti lenyomatának csökkentése érdekében együttműködjön a beszállítókkal, szolgáltatókkal és a többi gyártóval.

Tavaly a Nokia vezette azt az egész iparágra kiterjedő energiatakarékossági rangsor kifejlesztését, ami segít a vásárlóknak kiválasztani a legtakarékosabb töltőket, és arra ösztönzi az egész ágazatot, hogy tovább növeljék az energiahatékonyságot.

A Nokia Siemens Networks vállalatot azért emelték ki, mert hozzájárult az energiatakarékos alapállomások előállításához, melyek a helyszíni energiafogyasztást akár 70 százalékkal csökkentik, lehetővé téve, hogy a mobilszolgáltatók az egész világon visszaszorítsák a széndioxid lenyomatukat.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.