2023.május.28. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A legmeghökkentőbb pillanatok

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78790"><img class="image image-_original" src="/files/images/nickO%20(1).jpg" border="0" width="470" height="703" /></a></span>Ha eljön a tavasz, akkor összegyűlnek Hollywood legismertebb arcai, hogy a világszerte népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon éves gáláján mérkőzzenek meg a gyereke kegyeiért. Johnny Depp, Katy Perry, Rihanna mind állandó vendégei a csatorna eseményének, amelyen az Álomgyár kegyeltjei kapnak díjakat és persze zöld trutyit a nyakukba.</p> <p> 

nicko%20(1)Ha eljön a tavasz, akkor összegyűlnek Hollywood legismertebb arcai, hogy a világszerte népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon éves gáláján mérkőzzenek meg a gyereke kegyeiért. Johnny Depp, Katy Perry, Rihanna mind állandó vendégei a csatorna eseményének, amelyen az Álomgyár kegyeltjei kapnak díjakat és persze zöld trutyit a nyakukba.

 

nicko%20(1)Ha eljön a tavasz, akkor összegyűlnek Hollywood legismertebb arcai, hogy a világszerte népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon éves gáláján mérkőzzenek meg a gyereke kegyeiért. Johnny Depp, Katy Perry, Rihanna mind állandó vendégei a csatorna eseményének, amelyen az Álomgyár kegyeltjei kapnak díjakat és persze zöld trutyit a nyakukba.

 

De mindez senkit sem zavar, a Kids' Choice Awardson megtiszteltetés úszni a löttyben. Az elmúlt 27 évben azonban akadtak olyan pillanatok, amelyeket nem fog a nézőközönség egyhamar elfelejteni! Zöld trutyiban úszkálnak Hollywood legnagyobb sztárjai.

Ezek voltak a Nickelodeon tévés gálájának legmeghökkentőbb pillanatai.

 

Néha még a varázspálca sem elég!

A 2013-as gálán feltűnt az Így jártam anyátokkal című sikerszitkom egyik főszereplője, a sportból csajozó Barney-t alakító Neil Patrick Harris is, aki ott helyben meg is ígérte Sandra Bullocknak, hogy megvédi őt a zöld masszától. A mesébe illő történetben volt hős lovag, szép királylány, a Gravitáció sztárja azonban még így sem úszta meg a trutyizást. Neil megbízható varázsereje ugyanis elszállt, így a kicsik nagy bánatára Sandra is zöldben úszott azon az estén. A szőke herceg nem tudta megmenteni a szépséget.

 

Nyolclábú állat a gálán

A Kids' Choice Awards legeseménydúsabb éve minden bizonnyal 2008 volt, amikor Orlando Bloom és Jack Black is a színpadon termett, hogy szembenézzenek a gyerekcsatorna zöld áldásával. Nem ment azonban a dolog túl egyszerűen, a világsztároknak olyasvalakire volt szükségük, aki egyszerre 8 gombot is meg tudott nyomni azért, hogy végre a nyakukba ömöljön a trutyi. A gyerekek legnagyobb örömére, egy hatalmas polip segítségével némi ügyetlenkedés után Orlando És Jack is nyakig úszott a zöld takonyban. A KCA az az esemény, ahol a löttyben úszni több mint megtiszteltetés!

 

Amikor Katy Perry leesett a színpadról

A dögös popsztár 2010-ben épp arra készült a Kids' Choice Awards színpadán, hogy néhány győztest a porondra invitáljon, a szervezők azonban máshogy gondolták a dolgot. A szokásosnál erősebb trutyi adagot kapott az arcába Katy, aki pördült egyet, majd lezúgott a színpad mögé. Az akkoriban kék hajjal hódító énekesnő lazán, nevetve leplezte meglepettségét. Azóta pedig a KCA történelmének leghíresebb trutyizásaként emlékeznek vissza a nézők az esetre.

 

Ez az a hely, ahol az autók túlszárnyalják a léghajót

A Nickelodeon éves gálája eddigi legextrémebb húzását akkor mutatta be a nézőknek, amikor egy héttonnás monster truck-ba ültettek be a készítők egy sofőrt. És hogy miért? Hogy az egy kifutóról elindulva átugrasson a Kids' Choice Awards ikonjának számító, életnagyságú narancssárga léghajó fölött. A mutatvány sikerült, a monstrum pedig zöld trutyiba csapódott, a kicsik és bizonyára több millió apuka legnagyobb örömére.

 

De hogy idén sikerül-e valakinek túljárnia a trükkös rendezők eszén?

Március 29-én kiderül, a mókás gálát pedig a magyar gyerekek is figyelemmel kísérhetik majd a Nickelodeonnak köszönhetően!

 

http://www.nickelodeon.hu/

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.