2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Lenovo új modelljeivel a kKV-kat célozta meg

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/35140"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sl410.thumbnail.jpg" border="0" alt="Lenovo SL 410" title="Lenovo SL 410" width="100" height="79" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Lenovo SL 410</strong></span></span>A Lenovo két új ThinkPad laptopja az SL szériát erősíti. A 14 hüvelykes SL410 és a 15 hüvelykes SL510 gépeket kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szánják. Az SL400 és SL500 nyomdokaiba lépő gépek a hétköznapok megbízható munkatársai, ugyanakkor a hétvégi kikapcsolódásban is partnerek. </p><p>

lenovo sl 410Lenovo SL 410A Lenovo két új ThinkPad laptopja az SL szériát erősíti. A 14 hüvelykes SL410 és a 15 hüvelykes SL510 gépeket kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szánják. Az SL400 és SL500 nyomdokaiba lépő gépek a hétköznapok megbízható munkatársai, ugyanakkor a hétvégi kikapcsolódásban is partnerek.

lenovo sl 410Lenovo SL 410A Lenovo két új ThinkPad laptopja az SL szériát erősíti. A 14 hüvelykes SL410 és a 15 hüvelykes SL510 gépeket kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szánják. Az SL400 és SL500 nyomdokaiba lépő gépek a hétköznapok megbízható munkatársai, ugyanakkor a hétvégi kikapcsolódásban is partnerek.

Az új ThinkPad SL notebookok ideális társai a rohanó és folyton mozgásban lévő kkv-knak. A gépeket Intel Core 2 Duo processzorokkal szerelték fel, alapkiépítésben 2 GB memóriájuk akár a duplájára bővíthető és megvásárolhatók 256 MB-os ATI Mobility Radeon HD 4330-as videokártyával is. Ezek a sokoldalú laptopok megbízhatóan működnek az üzleti tárgyalások során, de a munkaidőn kívül is kiválóan használhatók, hiszen 250 vagy 320 GB kapacitású merevlemezükre rengeteg adat, program, film vagy zene fér. A 14" (SL410) és 15,6" (SL510) hüvelykes 16:9 képarányú kijelzők a VibrantView-nak köszönhetően tiszta színeket adnak, az Anti-glare technológia révén pedig csökken a tükröződés. A gépek HDMI és VGA csatlakozót is kaptak, így külső monitorokkal is használhatók. A multitouch tapipad pedig segíti a kijelzőn megjelenített képek egyszerű nagyítását és kicsinyítését.

Annak érdekében, hogy a felhasználók üzleti partnereikkel, családtagjaikkal és barátaikkal 24 órás kapcsolatban lehessenek, egyes modellek 3G modemmel érkeznek. Ezeken túl WiFi, Ethernet, ujjlenyomat-olvasó, 7-az-1-ben kártyaolvasó és opcionálisan még Bluetooth is rendelkezésre áll. A még jobb színvonalú VoIP hívások érdekében javítottak a beépített webkamera felbontásán (2.0 MP), elhelyeztek egy mikrofonnémító gombot és továbbfejlesztették a digitális mikrofon hangminőségét is.

A laptopok a Lenovo ThinkVantage Technológiákkal érkeznek, amelyek azon vállalkozásoknak lehetnek különösen hasznosak, amelyek nem rendelkeznek házon belül saját informatikai csapattal. Ezek az eszközök segítenek megoldani az olyan problémákat, amelyek az internethez való csatlakozás során, jelszavak kezelésekor, adatok visszaállításánál vagy a laptop frissítése során léphetnek fel.

Az új ThinkPad-ek jól illeszkednek a Lenovo többi környezetbarát terméke közé. Ezek az első olyan ThinkPadek, amelyek már többszörösen újrahasznosított anyagokból készültek, emellett EPEAT „Arany" és Energy Star 5.0 minősítéssel is rendelkeznek.

Árak és elérhetőség

A Lenovo ThinkPad SL410 és SL510 159.990 forintos kezdőáron decembertől lesz elérhető Magyarországon a Lenovo üzleti partnerein keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.