A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. visszahívja a Moscato Spumante Dolce 0,75l-es üvegpalackos kiszerelésű édes pezsgő L2485W1 tételjelölésű terméket.

 

  
    

 A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. visszahívja a Moscato Spumante Dolce 0,75l-es üvegpalackos kiszerelésű édes pezsgő L2485W1 tételjelölésű terméket.

 

  
    

    A Contri Spumanti S.P.A. beszállítónk az általa palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) L2485W1 tételjelölésű termékének azonnali hatályú visszahívásáról adott tájékoztatást, mivel néhány palackban apró üvegszilánkokat találtak.

    A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. a 2009. január 6-án azonnal reagált, és a Contri Spumanti S.P.A. gyártó által palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) L2485W1 tételjelölésű terméket kivette az értékesítésből. A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. a fogyasztók védelme érdekében értesítette a hatóságokat, és önként kezdeményezte az érintett tétel országos szintű visszahívását.

    A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. arra kéri vásárlóit, hogy amennyiben az érintett tételjelölésű termékből vásároltak, vigye azt valamelyik boltujukba vissza. A termék vételárát természetesen visszafizetik. A termék tételjelölése a termék hátoldalán lévő címkén a vonalkód alatt található.

    A Contri Spumanti S.P.A. által palackozott Moscato Spumante Dolce édes pezsgő (0,75l-es üvegpalackban) egyéb tételjelölésű termékeire a visszahívás nem vonatkozik.

    http://www.lidl.hu/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük