Messze várokozáson felüli eredményt hozott a Hungexpo által meghirdetett gyermekrajz- és fotópályázat, ráadásul október 1-én jár csak le a beadási határidő.

 

Messze várokozáson felüli eredményt hozott a Hungexpo által meghirdetett gyermekrajz- és fotópályázat, ráadásul október 1-én jár csak le a beadási határidő.

Az október 17. és 19. között megrendezendő Equifest – A Ló Ünnepe kapcsán került kiírásra a pályázat, tehát olyan rajzokat, fotókat, montázsokat, műalkotásokat lehetett – és lehet még mindig – beküldeni, amelyeken a ló játssza a főszerepet.

Az elmúlt egy hónapban minden nap újabb és újabb alkotások érkeztek, volt olyan iskola, amelynek 134 tanulója készített rajzot. Átlagosan egy-egy intézményből 35-40 rajz érkezett. Eddig összességében több mint 40 iskola közel 500 műve jött meg, közöttük festékes, ceruzás, zsírkrétás rajzok, montázsok, sőt textilből és gyöngyből is készítettek lovat ábrázoló képeket. Van, akit a nemes állathoz kapcsolódó egy-egy sportág vagy jellemző esemény ihletett meg, akadt, aki azonban csak magát a lovat rajzolta vagy fényképezte le.

A már beküldött rajzok, fényképek folyamatosan felkerülnek a www.hungexpo.hu/lounnepe weboldalra, ahol nemcsak a műalkotásokba nyerhetnek betekintést, hanem friss információkat is olvashatnak az érdeklődők, mind a pályázattal, mind A Ló Ünnepe rendezvénnyel kapcsolatban.

A négytagú zsűri értékelésének eredményéről a helyezést elért pályázókat előzetesen, írásban tájékoztatja a Hungexpo. A hivatalos eredményhirdetésre A Ló Ünnepe rendezvénysorozaton, ünnepélyes keretek között kerül sor.

A tervek szerint valamennyi beküldött alkotás A Ló Ünnepének közönsége elé is kerül. Rajzokkal, fotókkal még október 1-ig lehet pályázni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük