2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A magyar művészet sikere a Temze Fesztiválon

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5260"><img class="image thumbnail" src="/files/images/meta.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Hatalmas sikert aratott a pécsi Méta zenekar fellépése a tíz éves születésnapját ünneplő Temze Fesztiválon Szeptember 15-16-án Londonban. A multikulturális rendezvényen szombaton és vasárnap is koncertező Méta a magyar népzene gyöngyszemeiből adott ízelítőt a közönségnek.

 meta.thumbnailHatalmas sikert aratott a pécsi Méta zenekar fellépése a tíz éves születésnapját ünneplő Temze Fesztiválon Szeptember 15-16-án Londonban. A multikulturális rendezvényen szombaton és vasárnap is koncertező Méta a magyar népzene gyöngyszemeiből adott ízelítőt a közönségnek.

 meta.thumbnailHatalmas sikert aratott a pécsi Méta zenekar fellépése a tíz éves születésnapját ünneplő Temze Fesztiválon Szeptember 15-16-án Londonban. A multikulturális rendezvényen szombaton és vasárnap is koncertező Méta a magyar népzene gyöngyszemeiből adott ízelítőt a közönségnek. London egyik legnagyobb művészeti vásárán hazánk idén a londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében három programmal képviseltette magát.

A Méta zenekar mellett a Mesterségek ünnepéről is ismert Garami Richárd és Ötvös Enikő nevével fémjelzett Marionett Manufaktúra különleges bábjai bűvölték el a Temze partján sétálókat. Árvai Anikó és Vetró Mihály pedig nemezből és fából kínált népművészeti tárgyakat a londoni Magyar Kulturális Központ és a Magyar Turizmus Zrt. londoni képviseletének közös standjánál. A fesztivál közönségének legnagyobb örömére a londoni Magyar Ízek étterem jóvoltából pogácsát és kürtös kalácsot is kínált a magyar stáb az érdeklődőknek.

http://www.hungary.org.uk/start.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.