Hatalmas sikert aratott a pécsi Méta zenekar fellépése a tíz éves születésnapját ünneplő Temze Fesztiválon Szeptember 15-16-án Londonban. A multikulturális rendezvényen szombaton és vasárnap is koncertező Méta a magyar népzene gyöngyszemeiből adott ízelítőt a közönségnek.

 Hatalmas sikert aratott a pécsi Méta zenekar fellépése a tíz éves születésnapját ünneplő Temze Fesztiválon Szeptember 15-16-án Londonban. A multikulturális rendezvényen szombaton és vasárnap is koncertező Méta a magyar népzene gyöngyszemeiből adott ízelítőt a közönségnek. London egyik legnagyobb művészeti vásárán hazánk idén a londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében három programmal képviseltette magát.

A Méta zenekar mellett a Mesterségek ünnepéről is ismert Garami Richárd és Ötvös Enikő nevével fémjelzett Marionett Manufaktúra különleges bábjai bűvölték el a Temze partján sétálókat. Árvai Anikó és Vetró Mihály pedig nemezből és fából kínált népművészeti tárgyakat a londoni Magyar Kulturális Központ és a Magyar Turizmus Zrt. londoni képviseletének közös standjánál. A fesztivál közönségének legnagyobb örömére a londoni Magyar Ízek étterem jóvoltából pogácsát és kürtös kalácsot is kínált a magyar stáb az érdeklődőknek.

http://www.hungary.org.uk/start.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük