2022.augusztus.11. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyar Telekom szupergyors 4G hálózattal fedi le a budapesti metrók vonalát

2 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78856"><img class="image image-preview" src="/files/images/Budapest-metro-hun.preview.png" border="0" width="467" height="438" /></a></span>A metróhálózat 4G lefedésével újabb lépést tesz a Telekom azért, hogy az ügyfelek növekvő adatforgalom-igényére a legújabb mobilinternet-szolgáltatás biztosításával válaszoljon, a metróban is. Áprilisban a metrókban utazók számára mindenhol elérhetővé válik majd a csúcshálózat.</p> <p> 

budapest metro hun.previewA metróhálózat 4G lefedésével újabb lépést tesz a Telekom azért, hogy az ügyfelek növekvő adatforgalom-igényére a legújabb mobilinternet-szolgáltatás biztosításával válaszoljon, a metróban is. Áprilisban a metrókban utazók számára mindenhol elérhetővé válik majd a csúcshálózat.

 

budapest metro hun.previewA metróhálózat 4G lefedésével újabb lépést tesz a Telekom azért, hogy az ügyfelek növekvő adatforgalom-igényére a legújabb mobilinternet-szolgáltatás biztosításával válaszoljon, a metróban is. Áprilisban a metrókban utazók számára mindenhol elérhetővé válik majd a csúcshálózat.

 

Ahogy a Magyar Telekom korábban már bejelentette, a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a nagy sebességű internet lefedettséget. A piros (M2) és a kék (M3) metró vonalán már most elérhető a Telekom 4G. A sárga (M1) földalatti vonalán pedig várhatóan áprilisban lesz mindenki számára élvezhető a Telekom szupergyors 4G hálózata.  A napokban átadásra kerülő 4-es metróban természetesen szintén megvalósul a fejlesztés, így a Telekom az előző generációs (2G, 3G) hálózatával együtt, 4G-vel is várja az okostelefonokkal, -eszközökkel utazókat.

 

A Telekom 2012 januárjában – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet kereskedelmi szolgáltatást. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának 40%-a számára érhető el kültéren*. A metróhálózatok lefedésével újabb lépést tesz a Telekom abba az irányba, hogy Magyarországon egyre szélesebb közönség számára tegye elérhetővé a legmodernebb digitális technológiát.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű,  feltételeikről és a 4G hálózat elérhetőségéről részletes tájékoztatás www.telekom.hu oldalain olvasható.

 *Kültéri lakossági lefedettség %: a lakosság bejelentett lakcíme szerinti lakossági eloszlástérkép alapján a kültéren lefedettnek tekintett pontok által meghatározott területeken élő lakosok számának és a teljes lakosságnak a százalékos aránya. A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen kívül igénybe vehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.