2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TÖBB VAGY, MINT A PAPÍROD! – ÚJ APPLIKÁCIÓ SEGÍTI A TELEKOM GYAKORNOKI PROGRAM JELENTKEZŐIT

4 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78854"><img class="image image-preview" src="/files/images/d_header.preview.png" border="0" width="471" height="72" /></a></span>A Telekom Agytorna applikációval a gyakornoki program jelentkezői megmutathatják, hogy több van bennük, mint amit a papírjuk mutat, és az elméleti felkészültségük mellett kreatív, egyedi gondolkodásukkal ők a legalkalmasabb gyakornok-jelöltek! Továbbá március 31-től a vállalatnál dolgozó diákok gyakornoki feladataikról is beszámolnak majd  a Telekom GyakornokBlogon, ami nagyszerű lehetőség a jelentkezni vágyó fiatalok számára, hogy betekintést nyerjenek a Telekom világába!

d header.previewA Telekom Agytorna applikációval a gyakornoki program jelentkezői megmutathatják, hogy több van bennük, mint amit a papírjuk mutat, és az elméleti felkészültségük mellett kreatív, egyedi gondolkodásukkal ők a legalkalmasabb gyakornok-jelöltek! Továbbá március 31-től a vállalatnál dolgozó diákok gyakornoki feladataikról is beszámolnak majd  a Telekom GyakornokBlogon, ami nagyszerű lehetőség a jelentkezni vágyó fiatalok számára, hogy betekintést nyerjenek a Telekom világába!

d header.previewA Telekom Agytorna applikációval a gyakornoki program jelentkezői megmutathatják, hogy több van bennük, mint amit a papírjuk mutat, és az elméleti felkészültségük mellett kreatív, egyedi gondolkodásukkal ők a legalkalmasabb gyakornok-jelöltek! Továbbá március 31-től a vállalatnál dolgozó diákok gyakornoki feladataikról is beszámolnak majd  a Telekom GyakornokBlogon, ami nagyszerű lehetőség a jelentkezni vágyó fiatalok számára, hogy betekintést nyerjenek a Telekom világába!

Azok az emberek lehetnek igazán sikeresek a digitális világban, akik egyszerre tudnak analitikusan és kreatívan is gondolkodni. A Telekom éppen ezért olyan fiatalokat keres, akik az egyetemen, főiskolán elsajátított ismeretek mellett eredeti gondolkodásukkal, sokszínű egyéniségükkel is hozzá tudnak járulni a cég sikereihez.

A http://telekomagytorna.hu linken elérhető Telekom Agytorna applikációval a jelentkezők most megmutathatják, hogy a tudásuk mellett ilyen egyedi gondolkodásra is képesek. Az alkalmazás rövid, játékos feladványokat tartalmaz, melyek megfejtéséhez kreativitásra és egyéni logikai kompetenciákra is szükség van. A feladatok helyes megoldása esetén a kitöltők elismerő oklevelet kapnak arról, hogy igazi agytornászok, majd ezt az elismerést megoszthatják Facebook profiljukon, illetve fel is tölthetik a telekom.hu/karrier oldalra a jelentkezés során. Kiváló alkalom ez a diákok számára, hogy egyedi képességeikkel kitűnjenek a sok száz jelentkező közül!

Érdemes a diákoknak ellátogatni a Gyakornok leszek a Telekomnál nevű Facebook oldalra is, ahol hasznos gyakorlati tanácsok mellett betekintést nyerhetnek a vállalatnál dolgozó diákok mindennapi tevékenységeibe is. Március 31-től a Facebook oldalba integrált Telekom GyakornokBlogon többek között műszaki, HR, kommunikációs és gazdasági területen dolgozó fiatalok fogják megosztani élményeiket és tapasztalataikat a munka világáról. Mellettük egy gyakornokként kezdő, már főállásban dolgozó kolléga is be fog számolni karrierútjának állomásairól és alkalmanként a vállalat vezetői is publikálnak majd hallgatókat érdeklő témákban.

A https://www.facebook.com/TelekomGyakornokiProgram linken elérhető bejegyzések nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy a pályázók betekintést nyerhessenek a gyakornoki élet mindennapjaiba, a Telekom világába!

Az őszi programra április 14-ig várják a felsőoktatásban tanuló nappali, esti vagy levelező képzésen részt vevő diákok jelentkezését, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), vagy egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) oktatásban vesznek részt. További feltétel a legalább középszintű angol nyelvtudás is. A gyakornokokkal részmunkaidős, 5 hónapra szóló, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, mely során rugalmas munkaidőben, heti 20 órát kell teljesíteni a diákoknak.

A Telekom Gyakornoki Program népszerűségét és sokszínűségét egyaránt jól példázza, hogy jelenleg is 200 fiatal egyéniség dolgozik gyakornokként a cégnél, akik 37 intézmény 100 szakjáról, közel 1000 jelentkező közül kerültek ki az elmúlt félév során. Nem véletlenül olyan népszerű ez a gyakornoki program: a fiatalok elméleti ismereteik mellett kreativitásukat, egyéniségüket is megmutathatják szakmai feladataik során, amit a vállalat két hónapos próbaidő után fix havi bérrel, illetve különböző juttatásokkal becsül meg, továbbá a mentori rendszer révén állandó visszajelzést, hatékony fejlődést biztosít a pályakezdők számára.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.