2022.05.21.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatra február végéig jelentkezhetnek a hazai cloud szolgáltatók ~

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56552"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image4_150.jpg" border="0" width="152" height="56" /></a></span>A párizsi EuroCloud Cloud Computing Awards eredményhirdetéssel és díjátadóval egy napon a <a href="http://www.eurocloud.org/hungary/hivatalosan-is-bejegyzesre-kerult-a-eurocloud-magyarorszag-egyesulet/">EuroCloud Magyarország Egyesület</a> meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre már a magyar piac legkiemelkedőbb és leginnovatívabb cloud szolgáltatói is megmérettethetik magukat a hazai és az európai porondon.

A párizsi EuroCloud Cloud Computing Awards eredményhirdetéssel és díjátadóval egy napon a EuroCloud Magyarország Egyesület meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre már a magyar piac legkiemelkedőbb és leginnovatívabb cloud szolgáltatói is megmérettethetik magukat a hazai és az európai porondon.

A párizsi EuroCloud Cloud Computing Awards eredményhirdetéssel és díjátadóval egy napon a EuroCloud Magyarország Egyesület meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre már a magyar piac legkiemelkedőbb és leginnovatívabb cloud szolgáltatói is megmérettethetik magukat a hazai és az európai porondon.

A versenyen 2012. február végéig lehet indulni. A EuroCloud Magyarország Egyesület tagvállalatai díjmentesen pályázhatnak és egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot. Az európai versenyre 2012. június 15-ig jelentkezhetnek a hazai nyertesek, melynek díjkiosztó gálája októberben lesz, a cloud kongresszus rendezvényeként.

 

Összhangban az európai szintű pályázati rendszerrel, a hazai pályázat az alábbi 5 kategóriában került kiírásra:

 

1. Legjobb Start-up nevezés

Ebben a kategóriában három évnél fiatalabb vállalkozások jelentkezését várja az egyesület, melyek innovatív és jövőbe mutató cloud megoldással rendelkeznek. Különös hangsúlyt kap a termék/megoldás eredetisége és kreatív jellege, valamint az, hogy milyennek ígérkezik a megoldás üzleti hatása. Az elbírálásnál a megoldás üzleti szempontból vett életképességét is figyelembe veszik.

 

2. Legjobb Cloud Megoldás

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek cloud terméke vagy szolgáltatása kiemelt tulajdonságokkal bír, és a piaci fogadtatása a legkiemelkedőbb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás innovatív volta és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően.

 

3. Legjobb Hasznosítás a Közszférában (Best Business Case – Public Sector)

Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokat vár a EuroCloud Egyesület, melyek közszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő volta mellett, fontos szempont a megoldásnak az állampolgárok vagy intézmények számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása.

 

4. Legjobb Hasznosítás a Magánszektorban (Best Business Case – Private Sector)

Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokkal lehet pályázni, melyek a versenyszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő volta mellett, fontos szempont az ügyfelek számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása, valamint az alkalmazott kereskedelmi és marketing módszerek újszerű és egyedi jellege.

 

5. A Legjobb Cloud Ügyfél 

 

Ez a kategória olyan esettanulmányok bemutatására ad lehetőséget, amelyek a legjelentősebb üzleti eredményt elért, cloud technológiát használó ügyfelet ismertetik meg.

 

„Nagy lehetőségnek érezzük, hogy eddig a magyar piacon egyedülálló, cloud computing pályázatot hirdessünk meg, ezzel is támogatva a hazai szolgáltatók nemzetközivé válását és versenyképességének előrelendítését. A nyertes pályázók a presztízsértékű hazai elismerés mellett meghívást kapnak és pályázhatnak a jövő évi European Cloud Computing Awards díj elnyeréséért is." – jelentette be Poros Gábor, az egyesület EuroCloud Awards programért felelős elnökségi tagja .

 

„Ezenkívül örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a hazai nyerteseknek a EuroCloud Magyarország Egyesület fedezi a  nemzetközi Cloud Computing pályázat nevezési díját."- tette hozzá Bellák Zoltán, a EuroCloud Magyarország Egyesület elnöke.

 

A pályázatokat az egyesület által felkért neves szakértőkből, üzletemberekből és véleményformálókból álló bizottság bírálja el. A Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére 2012 tavaszán kerül sor.

http://www.eurocloud.org

http://twitter.com/EuroCloud

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.