www.mcafee.comwww.mcafee.com A McAfee globális viszonteladói megállapodást kötött a HP-val, amelynek keretében a HP a teljes McAfee vállalati biztonsági termék- és szolgáltatási portfolióját árusítani fogja.

www.mcafee.comwww.mcafee.com A McAfee globális viszonteladói megállapodást kötött a HP-val, amelynek keretében a HP a teljes McAfee vállalati biztonsági termék- és szolgáltatási portfolióját árusítani fogja.

„Ez a megállapodás kiemeli annak fontosságát, hogy az átfogó biztonsági megoldások szállításával feleljünk meg ügyfeleink igényeinek" ­ mondta Roger King, a McAfee globális értékesítési csatornáiért felelős vezető alelnöke. „A mai fenyegetések összetettsége és a viharos gazdasági helyzet ilyen megállapodásokat igényelnek, ahol a többféle forgalmazótól származó termékek kombinációja maximalizálja ügyfeleink befektetéseinek értékét, és csökkenti  a működési költségeket."

„A világ egyik legnagyobb technológiai vállalataként a HP segít az ügyfeleinek eligazodni a mai piacon megtalálható rengeteg vállalati biztonsági megoldás között." ­ mondta David Scholtz, a McAfee stratégiai szövetségekért felelős szenior alelnöke. „A nagyon sok hasonló jellemzővel és előnnyel rendelkező, gyakran ellentmondásos biztonsági termék közül a vállalkozásoknak – különösen a nagy, sokplatformú, nemzetközi IT műveleteket végző cégeknek – rendkívül nehéz és időigényes megtalálni a számukra legjobban megfelelőt. Ez a megállapodás segíteni fog az ügyfeleknek, hogy egyszerűsíthessék a fontos biztonsági beruházási döntéseket."

„A HP ügyfelei értékelni fogják azt a kényelmet, hogy egy helyen vásárolhatják meg a hardvert és a biztonsági megoldásokat, szolgáltatásokat." ­ mondta Andy Crawford, a HP szoftverlicenc és menedzsment megoldások részlegének globális igazgatója. „A McAfee hardvereivel és biztonsági szolgáltatásaival a HP képes lesz segíteni a nagy szervezeteknek olyan rendszereket azonosítani és telepíteni, amelyek illeszkednek a már létező IT struktúrájuk egyedi jellemzőihez."

A McAfee új viszonteladói megállapodása a HP-vel jelentős értéket nyújt az ügyfeleknek, azáltal, hogy átfogó világszínvonalú biztonsági csomagokat és szolgáltatásokat tesz elérhetővé egy forrásból. Technológiai, és a biztonság területén elért sikereikre építve, a McAfee és a HP olyan megoldásokat nyújtanak a vállalati ügyfeleknek, amelyek hatékonyan megfelelnek a jövő biztonsági kihívásainak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük