A nyomdaüzemekben az egyik legfontosabb kritérium a tisztaság. A nyomdaipari technológiák alkalmazása során a gépek, hengerek, gumik és festéktartályok rendszeres tisztítása különösen fontos.

 

A nyomdaüzemekben az egyik legfontosabb kritérium a tisztaság. A nyomdaipari technológiák alkalmazása során a gépek, hengerek, gumik és festéktartályok rendszeres tisztítása különösen fontos.

 

Ha a szennyezettség miatt leáll a gyártás, és az üzemek nem tudják tartani a szoros határidőket, az komolyan veszélyezteti az üzletmenetet. Az ügyfelek bizalmának megtartása érdekében egyetlen nyomdai üzem sem engedheti meg magának, hogy ez megtörténjen.

 

A kenőanyagok és festékmaradványok megfelelő eltávolítása és a technológia során alkalmazott veszélyes anyagok előírásoknak megfelelő kezelése elengedhetetlen feltétele a folyamatos munkának. Célszerű hát hatékony megoldást találni, hogy megelőzzük a bajt. A MEWA törlő-kendőit épp erre a célra fejlesztették ki. Használatuk során a kendők gyorsan és rendkívül nagy mennyiségben magukba szívják a festékmaradékot, a különböző oldó- és tisztítószereket is.

 

A robusztus MEWATEX törlőkendő mindenhol bevethető, ahol olajos, festékes, oldószeres vagy zsíros szennyeződést kell eltávolítani. Csodafegyvernek is nevezhetnénk jó felszívóképessége, hatékonysága, kopásállósága és még számos előnyös tulajdonsága miatt. Gyártója, a németországi székhelyű MEWA az ipari felhasználás minden területére gondolt, így négy különböző kendőtípust is kínál ügyfeleinek:

 

– MEWATEX – robosztus kendő minden felhasználási célra,

– MEWATEX PLUS – erős törlőkendő a kényes felületekhez,

– MEWATEX ULTRA – puha törlőkendő a legérzékenyebb felületek számára,

– MEWA PROTEX – gyakorlatilag szöszmentes kendő a rendkívül kíméletes tisztításhoz.

 

Ebben a széles választékban az üzemek és vállalatok megtalálhatják a felhasználási céljukhoz leginkább passzoló megoldást.

 

 

www.mewa.hu/torlokendok-vilaga

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük