1969. július 20-án az emberiség legyőzte az egyik legnagyobb technológiai kihívást: először lépett ember a Holdra!

 

 

1969. július 20-án az emberiség legyőzte az egyik legnagyobb technológiai kihívást: először lépett ember a Holdra!

 

Az első szavakat és televíziós jeleket a Holdról a Földre egy Motorola rádió transzponderrel (válaszjel-adóval) küldték az Apollo űrhajó fedélzetéről, így több mint 500 millió ember lehetett tanúja a történelem e felemelő eseményének. Ez a meghatározó pillanat adott ihletet a Motorola AURATM Égi kiadásának megalkotásához. A limitált kiadású luxus készülékkel a Motorola e történelmi esemény előtt tiszteleg.

A telefon eredeti, exkluzív NASA video-felvételeket, és hangfájlokat tartalmaz a Holdraszállásról, többek között olyan hallhatatlan sorokat, mint a: "The eagle has landed", "That's one small step for man, one giant leap for mankind".

.A Motorola AURA hátoldalán precíziós lézerrel maratott idézet áll, tisztelegve az Apollo 11 küldetése előtt: "Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969".  Az AURATM Égi kiadásának első példányát a Motorola Neil Armstrongnak, a legendás asztronautának ajándékozza.

A Motorola neve világszerte ismert innovatív kommunikációs megoldásairól: történetének 80 éve alatt számos kommunikációs sikert tudhat magáénak, melyek közül az egyik legjelentősebb a Holdraszállás.

"Számos világelsőség köthető a Motorola nevéhez: mi voltunk az elsők, akik kifejlesztették és bemutatták a mobiltelefont a világnak. A világ legmagasabb pontjáról, a Mount Everest csúcsáról az első vonalas telefonösszeköttetést szintén mi biztosítottuk, és a Motorola által hangozhattak el Armstrong első szavai a Holdról. Az innovációban és a designban elért sikereink mérföldkövek a történelemben; ennek megünneplése adott okot, hogy életre hívjuk az AURATM Égi kiadását."- mondta Andrew Morley, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének marketing vezetője.

Az AURA Égi kiadásának tulajdonságai a művészet és a kézművesség értékeit végtelen kifinomultsággal egyesítik. A valódi luxust tükrözi a 16 millió színű, 300 dpi felbontású, a Holdhoz hasonlóan tökéletesen kerek kijelző, amely 62 karátos zafír kristályból készült – ez az egyik leginkább karcálló anyag a földön (és a Holdon). A nagyszerű formaterv mögött, a több mint 700 alkatrésznek köszönhetően műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség rejlik.

A Motorola AURA Égi kiadása limitált ideig, 2009. júliustól 2009. év végéig vásárolható meg. Magyarországon augusztustól kapható a készülék a Motorola Szakboltokban, valamint a Caprice Exkluzív ékszerüzleiben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük