Most első alkalommal azonban a leghűségesebb fogyasztók, a Nespresso Club tagjai szavazhatták meg, hogy melyik kapszulát szeretnék megkóstolni az őszi szezonban.

 

Most első alkalommal azonban a leghűségesebb fogyasztók, a Nespresso Club tagjai szavazhatták meg, hogy melyik kapszulát szeretnék megkóstolni az őszi szezonban.

 

A Nespresso rajongók választottak: a csokoládés és piros gyümölcs ízű Cioccorosso kapszula lett a közönség kedvenc. A Variations Club Kedvenc december végéig érhető el a kínálatban. A Nespresso mostanra 21 állandó kapszulára bővült kínálata mellett eddig is számos limitált kiadású, ízesített kapszulával lepte meg rajongóit.

 

A Nespresso Club tagjai világszerte három íz közül választhatták ki, hogy melyik legyen a Nespresso őszi limitált kiadású kapszulája. A Cioccorosso, Liminto és Masala Chai fantázianevű kapszulák egy-egy izgalmas ízt takarnak. Mivel a különleges kávék megkóstolására a tavaszi szavazáskor még nem volt lehetőség, így a szavazás során csupán a megérzéseikre hallgathattak a fogyasztók. A szavazás érdekessége volt az is, hogy minden ország egyénileg választhatott, így most egymástól függetlenül valahol a Liminto-t, míg más országokban a másik két kapszula egyikét vezették be a piacra.

 

A Nespresso Club magyar tagjai szavazatok 41 százalékával a Cioccorosso kapszula mellett tették le a voksukat, szoros küzdelemben, csupán pár szavazattal maradt le mögötte a Liminto, így itthon ez a csokoládés és piros gyümölcs ízű kávékülönlegesség került a kínálatba.

 

A magyarok ízlése az európai trendeknek felel meg, ugyanis a legtöbb országában szintén a Ciocorosso tarolt, csupán Ausztria, Németország, Svédország és Ciprus döntött a teás ízvilágú Masala Chai mellett. A frissitő Liminto a törökök szívét nyerte el, így ők ezt a kávét kóstolhatják meg. A különleges Cioccorosso november elejétől december végéig kapható a Nespresso Boutique-ban és Nespresso weboldalán.

 

A Nespresso kedvelőknek két könnyű és ízletes recept a Cioccorosso használatával: 

 

Csokoládés -piros gyümölcsös Latte Macchiato

Hozzávalók

– 2 Cioccorosso Grand Cru kapszula

– 1 evőkanál piros gyümölcs szósz

– 2,5 dl tej1 evőkanál kakaópor

Eszközök

– 1 Ritual receptes pohár

– 1 Shaker

– 1 Aeroccino vagy tejhabosító

Öntse a piros gyümölcs szószt a pohárba. Főzzön le 2 Cioccorosso  espresso-t (40 ml), majd hagyja kihűlni. Öntse a kihűlt kávét, a hideg tejet és a kakaóport eg y shaker-be, és alaposan rázza össze. Öntse a shaker tartalmát a hideg Ritual receptes pohárba.

 

Csokoládés-piros gyümölcsös Cappuccino

Hozzávalók

– 1 kapszula Cioccorosso Grand Cru

– 1 teáskanál étcsokoládé szósz vagy 1 kocka étcsokoládé

– 50-70 ml tej

– 3 cl málnaszirup

– 2-3 teáskanál piros gyümölcsös gabonapehely

Eszközök

– 1 Aeroccino vagy tejhabosító

– Ritual Cappuccino csésze

Öntse a csokoládészószt, vagy tegye a csokoládé kockát a csésze aljába. Öntsön rá egy adag frissen főzött  Cioccorosso-t  (40  ml). Tegye a tejet és a málnaszirupot az Aeroccino-ba, és  habosítsa fel. Kanalazzon a habból a kávé tetejére, majd díszítse némi összetört gabonapehellyel, és szervírozza.

 

http://www.nespresso.com

 

Lantai József