2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Nespresso már Budán is várja a minőségi kávé szerelmeseit.

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79327"><img class="image image-_original" src="/files/images/nespre%20(1).jpg" border="0" width="475" height="626" /></a></span>A Nespresso a vásárlói igényeket szem előtt tartva megnyitotta második üzletét az Allee bevásárlóközpontban, így mostantól a budai kávéimádók számára is könnyen elérhetővé válik az egyedülálló kávéélmény.</p> <p> 

nespre%20(1)A Nespresso a vásárlói igényeket szem előtt tartva megnyitotta második üzletét az Allee bevásárlóközpontban, így mostantól a budai kávéimádók számára is könnyen elérhetővé válik az egyedülálló kávéélmény.

 

nespre%20(1)A Nespresso a vásárlói igényeket szem előtt tartva megnyitotta második üzletét az Allee bevásárlóközpontban, így mostantól a budai kávéimádók számára is könnyen elérhetővé válik az egyedülálló kávéélmény.

 

A Fool Moon együttes énekes flashmob produkciójával, a magyar Recirquel társulat látványos kortárs-cirkusz showjával és a Váczi Eszter Quartet kellemes jazzkoncertjének kíséretében ünnepelte a Nespresso és a meghívott vendégek az új üzlet nyitását. „Because I'm happy", hangzott el a népszerű sláger sora többször is a kórus tolmácsolásában, ami tükrözte az este hangulatát és azt, hogy mennyire fontos ez a pillanat a márka számára.

 

A Nespresso magyarországi történetében mérföldkőnek számít a második üzlet nyitása. Az első és eddig egyedülálló Nespresso Boutique 2006 márciusában nyílt meg Budapesten, az Andrássy úton, amely egyben a régió egyik első Nespresso üzlete is volt. A Nespresso neve a magyar vásárlók számára egyet jelentett az Andrássy úti Boutique-kal.

 

A kiváló minőségű kávé, az egyedülálló, fejlett technológia, a stílusos környezet és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy a márka hamar népszerű lett a magyar fogyasztók körében. Mivel az üzlet néhány év után már nehezen tudta ellátni a növekvő vásárlói igényeket, 2011 augusztusára teljes felújításon esett át, és eladótere kétszeresére, 180 négyzetméterre bővült. Az exkluzív üzlet különlegessége a belvárosi bérpalota grandiózus légterének köszönhetően kialakított, 4,3 méter magas, összesen 60 ezer kapszula befogadására készült egyedi kapszulafal, illetve a Boutique-ba belépőket fogadó, lenyűgöző látványt nyújtó, különleges csillár.

Bár a kapszulák nem csupán személyesen szerezhetők be, hiszen telefonon, illetve online is megrendelhetők, sokan mégis jobban szeretik a személyes vásárlás varázsát. Sok visszajelzés érkezett azzal kapcsolatban, hogy kényelmesebb lenne a vásárlás, ha a Nespresso kapszulák több helyen is elérhetők lennének.

 

Jó hír a Nespresso rajongóinak, hogy a második Boutique Újbuda pezsgő központjában, az Allee Bevásárlóközpontban nyílt meg április 1-én. Az üzlet elhelyezkedése kényelmes parkolást és hosszú nyitvatartási időt biztosít a hét minden napján – így ezentúl az sem jelenthet gondot, ha éppen szombat délután, vagy vasárnap fogy el a kávé.

 

„A Nespresso számára nagyon fontos az új üzlet megnyitása, hiszen ez egyben azt is jelzi, hogy a Nespresso az elmúlt években rendkívül sikeres időszakot tudhat maga mögött, és az igény a kényelmesen, gyorsan elkészíthető, kiváló minőségű kávé fogyasztására folyamatosan növekszik hazánkban. " – mondta Flesch Gábor, a Nespresso magyarországi vezetője.

„Mindig a vásárlói igényeket tartjuk szem előtt, ezt tettük az új üzlethelyiség kiválasztásakor is. Mindenképp a budai oldalon szerettük volna megnyitni a második Boutique-ot, olyan helyen, ami autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető, és az Allee bevásárlóközpont tökéletesen megfelel ezeknek a szempontoknak. Bízunk benne, hogy ezáltal sok további fogyasztónk számára kényelmesebbé tesszük a vásárlást, illetve még több kávérajongóval ismertethetjük meg a Nespresso élményt." – tette hozzá.

 

Az új Nespresso Boutique 118 négyzetméter alapterületen várja a vásárlókat, kialakítása a Nespresso által képviselt magas minőséget tükrözi elegáns, letisztult design-jával, színeivel.

Az Andrássy úti Boutique-hoz hasonlóan a márka teljes választéka megtalálható az üzletben. A kapszulaértékesítés a látványos kapszulafalnál történik majd, míg a kávégépek és a kiegészítők bemutatására egy-egy kisebb részleg került kialakításra. A Club Desk-nél az új vásárlóknak lehetősége van regisztrálni a Nespresso Club-ba, továbbá a kóstoltató részlegen pedig minden vásárló egy csésze espresso elfogyasztása mellett megismerkedhet a Grand Cru kávéőrleményekkel. A környezettudatos vásárlók természetesen ebben az üzletben is leadhatják a használt kapszuláikat a kapszulagyűjtő-pontnál.

 

Az új Nespresso Boutique az Allee Bevásárlóközpont földszintjén, hétfőtől-szombatig 10-21 óra között, vasárnap 10-19 óráig várja a vásárlókat.

 

www.nestle-nespresso.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.