Nokia 5530 XpressMusicNokia 5530 XpressMusic

A Nokia  2009. június 15.-én bemutatta a Nokia 5530 XpressMusicot, egy kompakt XpressMusic készüléket, melynek érintőképernyős felhasználói felülete már a kezdőképernyőn segít az emberek és tartalmak egyszerű elérésében.

 Nokia 5530 XpressMusicNokia 5530 XpressMusic

A Nokia  2009. június 15.-én bemutatta a Nokia 5530 XpressMusicot, egy kompakt XpressMusic készüléket, melynek érintőképernyős felhasználói felülete már a kezdőképernyőn segít az emberek és tartalmak egyszerű elérésében.

A „görgethető" Névjegyek menü közvetlen hozzáférést kínál 20 ember, azok legutolsó beszélgetéseinek és médiafrissítéseinek eléréséhez. A kezdőképernyőn ezenkívül egy érintéssel elérhető gyorshivatkozás található a tartalmakhoz és a népszerű közösségi portálokhoz, a Facebookhoz és a MySpace-hez. A Nokia 5530 XpressMusic a kiváló kritikákat kapott Nokia 5800 XpressMusic nyomdokaiba lép, kibővítve az érintőképernyős XpressMusic telefoncsaládot egy olyan fiatalos készülékkel, melynek masszív rozsdamentes acél kerete van és öt élénk színben kapható.

A Nokia 5530 XpressMusic szíve-lelke a zene és a szórakoztatás. Ideális készülék ez azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének különböző tartalmakhoz hozzáférni, azokat megosztani és vegyíteni. Az igazi XpressMusic hagyományoknak megfelelően a Nokia 5530 XpressMusic egy remek zenelejátszó 27 órányi lejátszási idővel, kitűnő audio minőséggel és 4 GB-os memóriakártyával a zene és más tartalmak tárolására. A saját magunk által készített vagy az olyan közösségi médiaoldalokról leszedett videókat, mint például a Youtube és a Facebook, a ragyogóan tiszta 2,9'' szélessávú kijelzőn élvezhetjük. A zenegyűjteményünk könnyen kezelhető, és szinkronizálható a PC-vel a Nokia Music for PC alkalmazás használatával. A hívásokat és a zenefunkciókat kényelmesen kezelhetjük és hallgathatjuk a nem összegubancolódó kábellel rendelkező WH-205 Nokia sztereó fülhallgatóval.

Az innovatív névjegysáv akár 20 közeli barát fotóját mutatja, amin keresztül egyszerűen elérhetővé válnak a barátok és kommunikációs előzményeik, az e-mailek, hívásaik, fényképeik vagy a társasági oldalaikon frissített egyéb tartalmaik. A Nokia 5530 XpressMusic készüléken megtaláljuk a felnyíló Média menüt is, így a zenék, a fotók, a videók, az internet és az online megosztó alkalmazások, mint az Ovi Share, a Flickr és a VOX, csupán egy érintésnyire vannak.

A Nokia 5530 XpressMusic támogatja a GSM/EDGE hálózatokat, valamint gyors és elérhető árú elérést kínál az internetes szolgáltatásokhoz az integrált vezetéknélküli LAN-on keresztül a mindenütt elérhető vezetéknélküli hálózatok segítségével. A Nokia együttműködik a Boingo-val, és három hónapig ingyenes internetelérést kínál bizonyos piacokon. A Boingo az egész világon többszász hotspot szolgáltatóval működik együtt olyan ismert helyeken, mint a repülőterek, szállodák, kávéházak és éttermek.

A Nokai 5530 XpressMusic várhatóan 2009 harmadik negyedévétől lesz kapható, megközelítőleg 199 euró nettó kiskereskedelmi áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük