Polycom-HDXPolycom-HDX 

A világ vezető szállítója az egyesített együttműködési kommunikációs megoldások területén – új megoldásokkal és technológiákkal jelentkezett a szervezetek és az alkalmazások közötti mainstream nagyfelbontású (HD) videokonferencia-megoldással kapcsolatosan. Az új Polycom HDXTM 8000  széria a UltimateHDTM rendszert biztosítja a kis- és közepes nagyságú konferencia termekbe egyedülálló minőségben és teljesítménnyel.

 

Polycom-HDXPolycom-HDX 

A világ vezető szállítója az egyesített együttműködési kommunikációs megoldások területén – új megoldásokkal és technológiákkal jelentkezett a szervezetek és az alkalmazások közötti mainstream nagyfelbontású (HD) videokonferencia-megoldással kapcsolatosan. Az új Polycom HDXTM 8000  széria a UltimateHDTM rendszert biztosítja a kis- és közepes nagyságú konferencia termekbe egyedülálló minőségben és teljesítménnyel.

 

 A Polycom szintén megjelentette szabadalomhoz kötött, új Lost Packet Recovery (elveszett csomag visszaállítása) technológiáját, amely egyedülálló szolgáltatási minőség (QoS) az IP hálózatok részére és a videokonferencia-megoldásokat sokkal használhatóbbá teszik a központi irodában dolgozók, a távolabbi irodák és a területi alkalmazások között.

A HDX 8000 széria megjelenésével a HDX platform teljes vonallá bővült ki, amely magában foglalja a nemrég bejelentett HDX 4000 szériát a HD munkaasztallal vezetők, orvosok és kisebb csoportok részére; valamint a HDX 9000 szériát nagy konferenciatermek, iskolatermek és integrált ügyfélfogadó helyiségek részére. A Polycom HDX videokonferencia rendszerek az egyetlen végpontok a piacon, amelyek a ULTIMATE HD bővítő értékét nyújtják, amelybe beletartozik a HD video, a HD hang és a szimultán HD tartalmat megosztó képesség. A Wainhouse Research legutóbb közzétett jelentésében, amelyet a vezető HD videokonferencia végpontokról készített, a Polycom HDX a konkurens rendszerekkel szemben a legmagasabb minősítéseket kapta.

"A Polycom örömmel jelentette be az új HDX 4000 vezetői munkaasztal (Executive Desktop) videokonferencia megoldást," mondta Chris Prowse, a Polycom managere a Baltikumban, Kelet-Európában és Oroszországban. „A Polycom HDX 4000 megoldása elegáns formatervezésű, amely illik bármely vezetői munkaasztalhoz, mint egy személyes rendszer, vagy kisebb munkaasztalokhoz, vagy kisebb konferenciatermekbe, maximum 4 személy részvételét biztosítva kamerával. A HDX 4000 a legjobb minőségű hangot, valamint a legtisztább és a legélesebb videoképet jelenti ma az iparban, amely könnyen alkalmazható interfésszel párosul. A HDX 4000 – a számtalan lehetőségnek köszönhetően (HD tartalom megosztás, Multipoint, stb.) – lehetővé teszi a managerek számára napirendjük optimalizálását, a gyors döntéshozatalt, valamint azt, hogy távolban lévő kollegáikkal hatékonyan kapcsolatban lehessenek."

" Az ipar három vezető HD videokonferencia végpontjára vonatkozó összehasonlító jelentésünkben a Wainhouse Research a Polycom HDX platformot nevezte meg az első számú lehetőségnek," mondta Andrew W. Davis, a Wainhouse Research társügyvezetője. „Kiterjedt, interaktív elemzésünk azt mutatja, hogy a Polycom HDX széria a 10 értékelési kategóriából 8-ban a legjobb minősítést kapta. A kiváló videominőség mellett a HDX széria első osztályú, élvonalbeli audio teljesítményt és páratlan multimédia képességeket biztosít. Az új HDX 8000 széria egy fontos bejelentés, amely hozzájárul ahhoz, hogy a HD videokonferencia-megoldás mindenki számára elérhető legyen."

A Polycom HDX 2.0 verziójú szoftverje minden HDX rendszer részére biztosítja a Lost Packet Recovery-t, és ez által a hang, a video és a tartalom vonatkozásában kiváló videokonferencia megoldást biztosít olyan hálózatokon, amelyeken az IP csomag veszteség jelentős. A Lost Packet Recovery fejleszti a videokonferenciák áthatóképességét a szervezetben az által, hogy egyenletes minőséget tesz lehetővé a központi irodában dolgozók, a területi alkalmazások számára, lehívja a gyakori csomagvesztésnek kitett „problémás hálózatokat", sőt még a nyilvános internetet is. A HDX 2.0 verziója lehetővé teszi a beágyazott multipoint képességgel rendelkező HDX 9004 és 9002 rendszerek számára, hogy maximálisan nyolc helyszínre folyamatosan HD multipoint jelenlétet biztosítson.

"A Polycom ügyfelei számára hasznos a nagyfelbontású videokonferencia, együttműködési és tartalomkezelési megoldások ma az iparban létező legerősebb és legnagyobb mértékben integrált portfoliója," mondta Joe Sigrist, a Polycom vezető elnökhelyettese és a video-megoldások vezérigazgatója. „A HDX 8000 széria hozzáadásával a Polycom a nagy felbontás előnyeit az osztálytermekre, a konferenciatermekre és más területekre is kiterjeszti. Továbbá az áttörést jelentő fejlesztésekkel, mint például a Lost Packet Recovery technológiánk, a Polycom egyúttal növeli a felhasználó tapasztalatát, és lehetővé teszi, hogy a kiváló minőségű videokonferencia alkalmazása megbízható legyen és alkalmazására az IP hálózati környezetek szélesebb körében kerüljön sor."

A szabványokon alapuló Polycom HDX vonal része az ipar egyedüli integrált és teljes HD video együttműködési portfoliójának, amely tartalmazza a HD video végpontokat és rendszereket, telepresence lehetőséget és belemerítő (immersive)  telepresence megoldásokat, HD konferencia hidakat, HD felvételi,  tárolási és visszajátszási rendszereket (mind video, mind tartalom vonatkozásában), HD video tartalom kezelést, valamint integrált Polycom HD hang végpontokat. Abból a célból, hogy ügyfeleinek segítséget nyújtson a HD videokonferencia-megoldás alkalmazásakor, a Polycom Általános Szolgáltatási Osztálya a HD készenléti szolgáltatás széles skáláját kínálja a csatorna partnereken keresztül – a HD video teljesítmény tervezésétől és a megjelenés kialakításától kezdve annak értékeléséig és optimalizálásáig a meglévő hálózatokon a karbantartás, oktatás és szerviz lehetőségek szabványosítása céljából.

Polycom, Inc.  vezető pozíciót tölt be a világpiacon az egyesített együttműködési kommunikáció (UCC) területén, amely maximalizálja az emberek és a szervezetek hatékonyságát és termelékenységét az által, hogy integrálja a nagy felbontású video, vezetékes és vezeték nélküli hang és tartalom megoldások legszélesebb tömbjét abból a célból, hogy végleges együttműködési megoldást biztosítson. A Polycom kiváló minőségű, szabványokon alapuló konferencia és együttműködési megoldásainak könnyű az alkalmazása és kezelése, valamint használatuk intuitív. A nyitott architektúra lehetővé teszi a vezető telefontechnológia, a munkahelyi vezeték nélküli telefontechnológia és a jelenléten alapuló (presence-based) hálózatok varratmentes integrációját.

 http://www.wainhouse.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük