A Kameleon platform sikere után a rEVOLUTION Software Kft. újabb pályázati forrásból megvalósult termékfejlesztési folyamatot zár le. A 43 millió forintos EU-s támogatással megvalósuló új termék a projektszerű, egyedi termelést megvalósító cégek számára kínál megoldást.

 

A Kameleon platform sikere után a rEVOLUTION Software Kft. újabb pályázati forrásból megvalósult termékfejlesztési folyamatot zár le. A 43 millió forintos EU-s támogatással megvalósuló új termék a projektszerű, egyedi termelést megvalósító cégek számára kínál megoldást.

 

A gyártóiparban a diszkrét és egyedi termelést folytató cégek mellett elterjedt a projektszerű termelés-típus is. Ezt az egyedi végtermékek és termelési folyamatok, az egymástól eltérő anyag-felhasználási struktúrák és jelentős élőmunka-igény jellemzik, valamint az, hogy minden termelési folyamat önálló tervezési, kivitelezési és utókalkulációs szakasszal rendelkezik. A kkv szektornak szánt vállalatirányítási rendszerek ugyanakkor nem, vagy kevéssé támogatják ezt a termelési módot.

 

A projektszerű, egyedi termelést folytató cégeknek kínál most megoldást a rEVOLUTION Software. „A célunk az volt, hogy árban és funkcionalitásban egyaránt versenyképes, egyedülálló, a projekt alapú termelést megvalósító cégek problémáira jól reflektáló ügyviteli megoldást fejlesszünk" – mondta Juhász Zsolt, a rEVOLUTION Software Kft. üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója. „A fejlesztési folyamat most a végéhez közelít, és már több konkrét érdeklődő is van a termék iránt, amely az egyedi fejlesztésű rendszereknél sokkal rövidebb idő alatt, kevesebb ráfordítással és kisebb kockázattal bevezethető."

A termékfejlesztés az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg; az összességében 94 milliós költségvetésű projektre a rEVOLUTION 43 942 500 Ft pályázati támogatást nyert. A fejlesztés eredményeképp megvalósuló termék önállóan is működőképes, de integrálható a rEVOLUTION Software Iroda++ és a Microsoft Dynamics Navision rendszeréhez is.

„A termék funkcionalitása több különböző profilú, de egyaránt projekt jellegű termelést végző vállalat termelési folyamatainak komplex elemzését követően került kialakításra. Az elemzésben szerepeltek építőipari, egyedi gépgyártással vagy tartós szerkezeti kivitelezéssel foglalkozó vállalatok is. Ennek megfelelően a késztermék is általánosan használható megoldást nyújt, amely több iparágban alkalmazható. Elsődleges célpiaca a kb. 1000 hazai, másodlagos célpiaca pedig kb. 8800 külföldi, projekt-alapú termelést megvalósító, elsősorban kisebb vagy közepes méretű cég" – mondta Juhász Zsolt.

A termék bevezetésével hatékonyabbá tehető a projektek időbeli lefutásának menedzsmentje, az anyaggazdálkodás tervezése, az alvállalkozók és az erőforrások menedzselése. Egyszerűbben kezelhetővé válik a kimenő számlázás, a teljesítési igazolások kiállítása és a garanciális visszatartások kezelése, illetve a kontrolling. Összességében tehát gyorsabb, pontosabb és átláthatóbb működést, pontosabb cash-flow tervezést tesz lehetővé.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük