2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A reklámozás nem csak a nagyok kiváltsága – Az r-time és a Haszon magazin együttműködése a kkv-kért

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34385"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/rtlklub.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>  <p>2009 őszén a Haszon és az r-time szakemberei közösen vállalkoztak arra, hogy egy rovat-sorozat keretén belül fontos kommunikációs- és médiaismereteket adjanak át a kis és középvállalkozások számára. </p><p>

rtlklub.thumbnail 

2009 őszén a Haszon és az r-time szakemberei közösen vállalkoztak arra, hogy egy rovat-sorozat keretén belül fontos kommunikációs- és médiaismereteket adjanak át a kis és középvállalkozások számára.

rtlklub.thumbnail 

2009 őszén a Haszon és az r-time szakemberei közösen vállalkoztak arra, hogy egy rovat-sorozat keretén belül fontos kommunikációs- és médiaismereteket adjanak át a kis és középvállalkozások számára.

Az együttműködés alapja az a közös meggyőződés volt, miszerint rengeteg értékes vállalkozás és márka van Magyarországon, amelyik még nem mutatkozott be a piacnak, nem rendelkezik kellő ismertséggel, pedig a reklámozás elengedhetetlen kelléke egy hatékony növekedési stratégiának.

Cél, hogy megmutassuk: a kisebb kommunikációs költségvetéssel rendelkező vállalatok számára sem elérhetetlen egy magas presztízsű szakmai magazin vagy a televízió alkalmazása egy termék bevezetéséhez, csupán megfelelően kialakított, célcsoportorientált kampányra, és szakmai háttérre van szükség – mondta el Vidus Gabriella, az R-time ügyvezető igazgatója.

Ezen célkitűzés figyelembevételével októberben indult útjára az a közös rovat, melyben a tévhitek tisztása mellett, többek között a nézettség-, olvasottság méréssel és a hatékony kommunikációs kampánytervezéssel is foglalkozunk – mondta el Stipsicz Károly, a Haszon Lapkiadó Kft. vezetője.

Az információk átadásának kiváló felülete a Haszon, hiszen a magazinnak a kis-és középvállalkozások folyamatos, naprakész és hiteles tájékoztatása, az gazdasági élet vállalkozókat érintő területeinek bemutatása, a potenciális üzleti lehetőségek felvázolása a missziója – tette hozzá.

A megállapodás részeként a további tervek között szerepel egy közös tréningsorozat megszervezése is, ahol a résztvevőknek még több információval, iránymutatással tudnak majd szolgálni a print média és a televízió előnyeiről és esettanulmányokon keresztül nyílik lehetőség a gyakran elkövetett hibák és a sikeres kampánytervezés elemzésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.