2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Webáruházat épített a Praktiker, kampányt tervezett és bannert „barkácsolt” a neo

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34387"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/neo_logo2.gif" border="0" width="95" height="40" /></a></span>  <p>A Neo Interactive-ot választotta a Praktiker új webáruházának népszerűsítésére. A kampánymenedzsment mellett különleges videóbannereket is készített a digitális ügynökség.  </p><p>

neo logo2 

A Neo Interactive-ot választotta a Praktiker új webáruházának népszerűsítésére. A kampánymenedzsment mellett különleges videóbannereket is készített a digitális ügynökség.  

neo logo2 

A Neo Interactive-ot választotta a Praktiker új webáruházának népszerűsítésére. A kampánymenedzsment mellett különleges videóbannereket is készített a digitális ügynökség.  

A kampány kreatívja azon a váratlan gegen alapul, mely szerint az éppen olvasott weboldal „mögül" kerül kivágásra a bannerfelület, a kivágott keretben megjelenik a szereplő, aki a szemünk láttára barkácsolja össze az online hirdetést. Az „összebarkácsolt" videóbannerek három eltérő helyzetet illusztálva készültek (szoba, fürdőszoba, kert tematikákban), melyekben különböző, az online webshopból is rendelhető barkács- és egyéb eszközökkel dolgozik a férfi vagy női szereplő.

A videós display-megjelenések mellett linkhirdetések, keresőmarketing és seeding is segítette a kampány eredményességét.

Az októberben futott kommunikáció egy két hónapos kampány első periódusa, melynek eredményeit a november közepén induló második szakaszban már felhasználja az ügynökség. A további média és kreatívtervezés, -optimalizálás ugyanis már a Praktiker Webshop oldalán kötetett online megrendeléseket veszi alapul, és a konverzió szempontjából legeredményesebb médiafelületek és kreatívirányok kiválasztását, használatát jelenti.

http://www.neo-interactive.hu/praktiker/szuperbanner/

http://www.neo-interactive.hu/praktiker/billboard1/

http://www.neo-interactive.hu/praktiker/billboard2/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.