2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Ringier 2012-ben is meghirdeti a Ringier Mobile Influencer díjat

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58175"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_233.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="44" /></a></span>2012. február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. A Ringier hagyományos versenyén új tagokkal kiegészült zsűri dönt a legjobbakról.</p> <p> 

image3 233.thumbnail2012. február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. A Ringier hagyományos versenyén új tagokkal kiegészült zsűri dönt a legjobbakról.

 

image3 233.thumbnail2012. február 16. és március 18. között zajlik a szavazás a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. A Ringier hagyományos versenyén új tagokkal kiegészült zsűri dönt a legjobbakról.

 

A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket.

Az idei szavazás február 16-án indult, és első szakaszában a http://smartmobilhq.hu/mobileinfluence.html oldalon ajánlhatnak szakembereket a látogatók március 18-ig. A szavazás második szakaszában szakmai zsűri választja ki a beérkezett ajánlások közül a 2011-es év mobilipari szakemberét. A zsűri figyelembe veszi, hogy melyik személy kapta a közönség legtöbb ajánlását.

A Ringier Mobile Influencer 2011 szakmai zsűrije:

Dobó Mátyás, a Peer ügyvezető igazgatója

Horváth Balázs, a PC World főszerkesztője

Kovács Ildikó, Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója

Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója

Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója

Varga G. Gábor Ringier, a Népszabadság újságírója

Kik hatottak leginkább 2011 mobiltrendjére?

A Ringier Mobile Influencer díj azokat a mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobil piaci szereplőket keresi, akik 2011-ben létrehoztak, behoztak valami újat, korszakalkotót a magyar mobil piacra:

 

–          Telekommunikációs szektorban dolgozó cégek munkatársait (akik alapszolgáltatásokkal és infrastuktúra tervezéssel segítik a mobilpiac fejlődését)

–          Fejlesztő cégek munkatársait / Innovatív termékekkel

–          Mobil iparági pénzügyi befektetőket

–          Véleményformálókat, akik a mobillal kapcsolatos gondolkodásunkat formálják (újságírók és bloggerek)

–          Telefon gyártó cégek hazai képviselőit (Akik a telefonokon, kampányokon keresztül a hazai piacon komoly befolyással bírnak)

A nyertes 2012. március 29-én, a RAM COLOSSEUM-ban megrendezésre kerülő SmartMobil Konferencián kerül kihirdetésre.

 

A tavalyi évben a Ringier Mobile Influencer díj a Média Hungary Mobil szekciójában, 2011. május 3-án került átadásra. A verseny megosztott eredménnyel zárult, a Ringier Kiadó két mobilos csapatot díjazott: Prezi.com és a MobilPiknik csapata külföldi szakmai konferenciautakat nyertek a barcelonai Mobile World Congress-re és az amszterdami The Next Web Conference-re.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.