ME65BME65BA Samsung az Integrated Systems Europe 2013 szakkiállításon bemutatta digital signage termékeinek megújult választékát, köztük a 95 hüvelykes LED képernyőt is.

 

ME65BME65BA Samsung az Integrated Systems Europe 2013 szakkiállításon bemutatta digital signage termékeinek megújult választékát, köztük a 95 hüvelykes LED képernyőt is.

 

A Samsung 2013-as, digital signage rendszerrel ellátott, és a System on Chip (SoC) félvezetőjével működő, újonnan kifejlesztett Samsung Smart Signage Platformra épített termékei költséghatékony megoldást jelentenek a vállalkozások számára. Most először a szoftverszolgáltató partnerek lehetőséget kapnak arra is, hogy többféle szolgáltatási környezethez optimalizált alkalmazásokat fejlesszenek ki a Samsung Open Software Development Kit (Nyitott Samsung szoftverfejlesztő csomag) segítségével.

 

Bízunk abban, hogy legújabb képernyőinknek és szoftveres megoldásainknak köszönhetően a Samsung idén, azaz az ötödik egymást követő évben is megtartja vezető pozícióját a professzionális monitorok globális piacán. Újdonságainkat minden eddiginél egyszerűbb kezelni, és ezáltal lehetőséget biztosítunk a felhasználók számára, hogy külön lejátszó berendezés nélkül is meg tudják jeleníteni különféle tartalmaikat. Az iparágban elsőként bevezetett Open SDK segítségével szoros partneri viszonyt építünk ki a globális digital signage vállalatokkal" – mondta Jeonghwan Kim, a Samsung Electronics vállalati üzletágának alelnöke.

 

Átfogó és költséghatékony megoldások a vállalkozások számára

 

A Samsung Smart Signage Platformja az egyszerű, jól átlátható kezelőfelület révén szükségtelenné teszi a bonyolult beállítási és telepítési műveleteket. A kétmagos CPU, a teljes kodek-választékot támogató videoprocesszor, valamint a 4 vagy 8GB-os választható tárhelyet biztosító Samsung Smart Signage Platform beépített, nagy teljesítményű médialejátszóval van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár hálózati kapcsolat nélkül is külön PC vagy set-back box nélkül is lejátszhassák különféle tartalmaikat. Mivel nincs szükség külső eszközre, a Samsung Smart Signature Platform telepítése és kezelése is egyértelmű és egyszerű.

 

A Samsung új digital signage rendszerrel ellátott termékeinek „Plug & Play" funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár USB adattárolóról a készülékre másolják a tartalmakat, azokból pedig időzített lejátszási listákat hozzanak létre az on screen menüben a távirányító használatával. Az újdonságok többek között olyan videó és audio formátumokat is támogatnak, mint például a WMV, az MP4 vagy a H.264. A még nagyobb kényelem érdekében a Samsung MagicInfo Premium S szoftver segítségével a különféle tartalmak és a készülék is távolról irányítható.

 

Együttműködés a kijelzőknél alkalmazott szoftvereket fejlesztő Samsung-partnerekkel

 

A  Samsung új, a digital signage szoftverhez kínált Open SDK szolgáltatása a kereskedelmi kijelzők piacán megjelenő első olyan szolgáltatás-csomag, amely lehetővé teszi a szoftverfejlesztő partnerek számára, hogy személyre szabott digital signage alkalmazásokat fejlesszenek ki egy sor különböző üzleti és felhasználói környezethez.  

 

A MEC, UEC, UDC és PEC sorozatú digital signage rendszerrel ellátott következő Samsung termékeket mutatták be az ISE-n:

 

  • A vékony, környezetbarát, nagyméretű, LED-es MEC sorozat költségcsökkentést tesz lehetővé a vállalkozások számára, s ideális megoldás lehet a kereskedelmi, a nagyvállalati és az IT digital signage szolgáltatók számára, ahol nagyon éles képre és nagy színhűségre van szükség.

 

  • A nagyméretű, falra szerelhető UEC kijelző sorozat annyira keskeny, hogy a néző figyelmét a képre összpontosítja – és nem a monitorra -, ezzel pedig a vállalkozás (pl. kiskereskedelmi bolt, vállalati irodák, hotelek és éttermek) által küldeni kívánt üzenet sokkal hatásosabban jelenik meg.

 

  • A falra szerelhető, prémium UDC sorozat ultravékony kijelzői 700nit-es fényerősséget, 8GB-nyi memóriát, ACM (Advanced Color Management) funkciót és a falra-szerelést megkönnyítő készletet kínálnak egy olyan költséghatékony megoldáshoz, amelyet repülőtereken, éttermekben és éjjel-nappal is nyitva tartó kereskedelmi egységekben érdemes használni.

 

  • A PEC sorozat ultravékony, könnyű kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy felületen megjelenő, még lenyűgözőbb képi élményben legyen részük a repülőterek, az éttermek és az éjjel-nappal nyitva tartó kiskereskedelmi egységek videofalain.

 

Az ISE 2013 keretében bemutatott valamennyi készülék kapható lesz hazánkban is, érkezésük 2013 második negyedévében várható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük