Samsung OL46BSamsung OL46B

A Samsung bemutatta legújabb üzleti célú kijelző-megoldásait, köztük nagyformátumú kijelzőit (LFD) és szállodai TV-it.

 

Samsung OL46BSamsung OL46B

A Samsung bemutatta legújabb üzleti célú kijelző-megoldásait, köztük nagyformátumú kijelzőit (LFD) és szállodai TV-it.

 

Az OL46B kódjelű modellt kültéri felhasználáshoz tervezték, hiszen akár -30 és +40 °C-ban is megfelelően működik, így sportrendezvényeken és stadionokban is megállja a helyét. Szintén újdonság a 65 hüvelykes képátlójú LED LFD ME65. A kimagasló képminőségű kijelző másodpercek alatt érintőképernyővé alakítható – ehhez csupán rá kell pattintani az opcionális érintőképernyő-borítást és csatlakoztatni kell egy USB kábelt. Az LFD-khez kifejleszett MagicInfo-i megoldásnak köszönhetően pedig Galaxy S okostelefonokkal és Galaxy Tab táblagépekkel akár 3000 csatlakoztatott egység is távirányítható, valamint a készülékek állapota is könnyedén ellenőrizhető.

 

További üzleti kijelzők és megoldások:

  • Az új generációs Surface multi-touch asztalokat a Samsung a Microsofttal együttműködve alkotta meg; az 52 pontos érintésfelismerő rendszerrel és az objektum-szkennelő technológiával a 40 hüvelyk képátlójú LCD kijelző felismeri az ujjakat, a kezet és a különböző, rajta elhelyezett tárgyakat is. Az eszközt, amely a 2012-es CES-en elnyerte a legjobb innováció díját, várhatóan bankokban, egészségügyi intézményekben és különböző üzletekben használják majd fel.
  • Oktatási célokra tervezték a 650TS-2 modellt, amely egy 65 hüvelyk méretű elektromos tábla, célja pedig a minél inspirálóbb tanulási környezet megteremtése a diákok számára. A tanárok Samsung Galaxy eszközök segítségével is irányíthatják a táblát, interaktív, figyelemfelkeltő módon adva át a tudást diákjaiknak.
  • Csempére emlékeztet a 22 hüvelykes, négyzet alakú UD22B, amely beltéri figyelemfelkeltésre használható a leghatékonyabban, hiszen több darab felhasználásával számos kreatív alakzatot lehet létrehozni a segítségével.
  • A személyi számítógépek piacát forradalmasító Cloud Displayek olyan monitorok, amelyek használatakor a teljesítményigényes számításokat a szerver végzi, a felhasználók csak a számítás képét látják. Nem igényel hagyományos kliens oldali üzemeltetést, nincs szükség időigényes víruskeresésre.

 

  • A SamsungAll Sharevezetéknélküli technológia segítségével a szállodák vendégei a TV nagy képernyőjén is megtekinthetik az okostelefonjukon vagy táblagépükön tárolt tartalmakat, például képeket és videókat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük