Samsung LE40A656 102 cm-es képátlójú Full HD LCD TVSamsung LE40A656 102 cm-es képátlójú Full HD LCD TV

A hannoveri CEBIT kiállítással egyidőben kerülnek bemutatásra Magyaroszágon is a legújabb, egyedi designnal rendelkező Samsung LCD TV-k  és monitorok, továbbá most először lesz látható a Samsung beépíthető konyhai berendezési sorozata is. Ez természetesen itt debütál Budapesten.

 Samsung LE40A656 102 cm-es képátlójú Full HD LCD TVSamsung LE40A656 102 cm-es képátlójú Full HD LCD TV

A hannoveri CEBIT kiállítással egyidőben kerülnek bemutatásra Magyaroszágon is a legújabb, egyedi designnal rendelkező Samsung LCD TV-k  és monitorok, továbbá most először lesz látható a Samsung beépíthető konyhai berendezési sorozata is. Ez természetesen itt debütál Budapesten.

Digitális környezet, korszerűség, innováció, design és kényelem – egy csokorra való azon kifejezésekből, amelyek a Samsung otthont teremtő készülékeit jellemzik. A Samsung termékek fejlett technológiája és külső jegyei minden teret élettel és komforttal töltenek meg.  A Samsung Home Concept a március 6 – 9. között megrendezésre kerülő 11. Lakástrend és Design kiállításon lesz látható Budapesten, a Műcsarnokban.

A Samsung LE40A656 102 cm-es képátlójú Full HD LCD TV egyedi formatervezése olyan technológiával készült, amelyet eddig csak az autó- illetve divatiparban alkalmaztak. A fekete zongoralakk megjelenés megtartása mellett a készülékek egy leheletnyi színt kaptak az éleken. Az ezt kiegészítő enyhe ívek csodálatos, egyedi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. Az új hatos sorozat minden irányból 178º-ban nyújt tökéletes képet az SVPA paneleknek köszönhetően (SVPA: Super Patterned Vertical Alignment). A készülékekben egy gyorsabb új folyadékkristályt használnak, így a válaszidő mindössze 4ms-ra csökkent. Ez a rendkívül gyors válaszidő pedig kiegészül a 100Hz-es mozgásoptimalizáló technológiával, ami mind a video játékok kedvelőinek, mind a sport vagy akció filmek nézőinek jelent még élesebb, tisztább képet. A készülék WiselinkTM USB 2.0 port-tal és 3 HDMI csatlakozóval rendelkezik.

HT-TXQ120 házimozi rendszerHT-TXQ120 házimozi rendszerA tökéletes képmegjelenítőhöz, a tökéletes tartalomszolgáltatás elengedhetetlen. Erről gondoskodik a kiállításon bemutatkozó a HT-TXQ120 házimozi rendszer, amelyet 2007-ben Európa legjobbjának választottak. A díjat kiváló minőségű 5.1-es hangzásáért, elegáns megjelenésű hangfalaiért, illetve az eltérő video – és audioformátumok rugalmas kezeléséért nyerte el.

A Samsung HT-TXQ120 tökéletes választás azoknak, akik minőségi 5.1 hangzást szeretnének elérni. Az összeállítás különleges megjelenését a fényes, álló hangfalak fekete zongoralakk bevonata teszi igazán egyedivé. Az EISA díjas rendszer hang és képformátumok széles skálájának lejátszására alkalmas. A tökéletes hang és képminőségre nyújt garanciát a HDMI kimenet. A hangszórók összehangolásáról pedig egy szonda mikrofon gondoskodik, amely az egyes hangszórók hangerejét a hallgató/néző helyéhez optimalizálja. Az opcionális, vezeték nélküli hátsó hangsugárzók már csupán a ráadást jelentik a tökéletes kikapcsolódáshoz. A legújabb technológiát alkalmazó HT-BD2 Blu-ray formátumú házimozi rendszer 7.1-es hangzást, HDMI 1.3-as kimenetet, Ethernet portot, 1100W-os surround hanghatást, Dolby Digital Plus, DTS-HD, Dolby TrueHD és MP3 dekódolást kínál vezeték nélküli előkészítési lehetőséggel.  Akik DVD-re esküsznek, azoknak ideális megoldás az egyedi, elegáns kivitelű, érintő vezérlős DVD-F1080 Ultra Compact DVD lejátszó. Az előbbiekben felsorolt készülékek alkalmasak a hagyományos DVD jel felkonvertálására a teljes HD élmény eléréséért.

Samsung RS-J1KERS Twin Cooling hűtőszekrénySamsung RS-J1KERS Twin Cooling hűtőszekrényA Samsung hűtőszekrények esetében is, a tudás mellett a külső jegyek szintén fontos szerepet játszanak, ezért Jasper Morrison design elképzeléseit követve elkészült a Samsung RS-J1KERS Twin Cooling hűtőszekrény, amely NO FROST és Twin CoolingTM (iker hűtőrendszer) technológiát alkalmaz. Az „A" energiaosztályba tartozó készülék lehajtható bárpulttal, automata víz- és jégadagolóval, LED kijelzővel és digitális vezérlésű hőmérséklet szabályzóval teszi kényelmessé az ételek tárolását

A Jasper Morrison tervező által megálmodott Samsung tűzhely ugyancsak divatos, mégis egyszerű design-nal csábítja el a legtöbb divatkövető szakácsot. A legújabb BT-65TDFST Twin Convection, azaz iker hőlégbefúvásos technológia lehetővé teszi két étel egyidejű elkészítését különböző hőfokon a szagok keveredése nélkül.  A két süllyeszthető gomb az egyszerű kezelést, az öntisztító-rendszer a könnyű karbantartást, az „A" energiaosztály pedig energia-megtakarítást jelent a vásárlóknak.

A Samsung FG-87KST mikrohullámú sütő egyszerű letisztult stílusa mellett kényelmes használatot biztosító funkciókat nyújt. A készülék 23 literes sütőteret, lehajtható grillszálat, gyermekzárat, gőztisztítási lehetőséget kínál rozsdamentes acél kivitelben.

A 4 kerámiaégős C61RCC beépíthető elektromos kerámia főzőlap, olyan egyedi kivitelben készült, amely lehetővé teszi, hogy a kerámia főzőlapok igény szerint duplán és ovális formában is használhatók legyenek. A csiszolt élek, az időzítő, az érintéses, sütőlapról irányítható vezérlés, valamint a gyermekzár mind a kényelmes és könnyű főzést garantálják.

Samsung RW13EBSS1 borhűtőSamsung RW13EBSS1 borhűtőA bor különleges és különösen kényes ízeinek megőrzésére a Samsung RW13EBSS1 borhűtő kínál 29 üveg elhelyezésére megfelelő tároló helyet. A tervezők által kialakított belső tér és a borhűtő üvegajtaja áttekinthetővé teszi a kínálatot. A zárható üvegajtón keresztül is könnyedén választhatjuk ki a kedvünknek megfelelő bort a bortípus kiválasztó gomb bekapcsolásával. A készülék legfőbb előnye pedig az, hogy könnyedén beépíthető akár a pult alá is.

A Samsung WD7101CHW mosó- és szárítógép 10 kg mosási és 5 kg szárítási kapacitással működik. Az ezüstmosási valamint az airwash technológia magas szintű anyagkezelést és tisztítást, a kerámia bevonatú fűtőszál pedig hosszú élettartalmat szavatol a készüléknek, amely 11 mosó, 5 airwash és 4 féle szárító programot tud végrehajtani. (Az Airwash olyan különleges technológia, amely meleg levegő segítségével tisztítja a ruhákat és pusztítja el a baktériumokat.) Az extra széles ajtó miatt könnyebb ki- és bepakolni, és a nagyobb ruhákat sem kell gyömöszölni. A könnyű, minden bonyodalom nélkül használatot pedig az egyszerűen kezelhető digitális kijelző segíti elő, hogy mindig tökéletes mosási eredményeket érjünk el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük