2010. december 21-én ismét a Sixt AG-t választották a világ legjobb autókölcsönzőjévé, a Los Angelesben megrendezett, „2010 Best in Business Travel Award" elnevezésű díjkiosztón.

 

2010. december 21-én ismét a Sixt AG-t választották a világ legjobb autókölcsönzőjévé, a Los Angelesben megrendezett, „2010 Best in Business Travel Award" elnevezésű díjkiosztón.

A Business Traveler USA, üzleti magazin által vezetett nemzetközi szavazás alkalmával megkérdezett közel 8000 szavazó a Sixt Autókölcsönzőt választotta a világ legjobb autókölcsönzőjének. Maga mögé utasítva versenytársait, így a 2009 júliusában egy másik gazdasági magazin által odaítélt, „World's Best Awards" díj után, az autókölcsönző ismét elnyerte az elismerő kitüntetést.

A díjat Regine Sixt, a Sixt AG tulajdonosa vehette át a Los Angeles-i gálán. „Mindez igazi megtiszteltetés a számunkra. – köszönte meg az elismerést Regine Sixt. Megerősít bennünket abban, hogy a Sixt világszerte egy olyan márkát képvisel, ami különlegeset, egyedit jelent. Rendíthetetlen vevőközpontúságot, kiemelkedő minőségi és szolgáltatási színvonalat, szenvedélyt és elkötelezettséget. Mindazt, ami megkülönböztet bennünket más szolgáltatóktól. Az elismerés ugyanakkor erőt is ad számunkra a jövőbeni terveink megvalósításához."

„A díj jelentőségét az adja, – fűzte hozzá Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője – hogy a sokat utazó, üzleti utazók és a turisztikai szektor képviselőinek véleményét tükrözi, akik valóban igénybe veszik szolgáltatásainkat. Elmondhatjuk tehát, hogy a megkérdezettek szívesen választják a vállalatot külföldi utazásaik alkalmával és elégedettek az autókölcsönző szolgáltatásaival. A Sixt Magyarország 2010-ben weboldalának teljes körű megújításával, számos technikai fejlesztés bevezetésével, navigációs rendszerének 100 százalékos modernizálásával és együttműködési körének szélesítésével járult hozzá a „2010 Best in Business Travel Award" cím elnyeréséhez." – tette hozzá az ügyvezető.

http://www.sixt.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük