2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Skype és a Nokia társulnak, hogy a Nokia készülékeket Skype-pal egészítsék ki

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23278"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/skype_logo_.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A Skype és a Nokia együttműködést kötöttek, hogy a világ vezető internet-kommunikációs élményét tegyék elérhetővé a Nokia mobilszámítógépein. A megállapodás értelmében, a Skype<sup>TM</sup>-ot integrálják a Nokia készülékekbe, kezdve a Nokia Nseries készülékeivel. A Nokia N97 lesz az első készülék 2009 harmadik negyedévében, amely magában foglalja majd a Skype-t.</p><p>

skype logo .thumbnailA Skype és a Nokia együttműködést kötöttek, hogy a világ vezető internet-kommunikációs élményét tegyék elérhetővé a Nokia mobilszámítógépein. A megállapodás értelmében, a SkypeTM-ot integrálják a Nokia készülékekbe, kezdve a Nokia Nseries készülékeivel. A Nokia N97 lesz az első készülék 2009 harmadik negyedévében, amely magában foglalja majd a Skype-t.

skype logo .thumbnailA Skype és a Nokia együttműködést kötöttek, hogy a világ vezető internet-kommunikációs élményét tegyék elérhetővé a Nokia mobilszámítógépein. A megállapodás értelmében, a SkypeTM-ot integrálják a Nokia készülékekbe, kezdve a Nokia Nseries készülékeivel. A Nokia N97 lesz az első készülék 2009 harmadik negyedévében, amely magában foglalja majd a Skype-t.

A Skype élmény a Nokia N97 címjegyzékének részét fogja képezni, ami elérhetővé teszi a jelenlét funkciót – azt, hogy látni lehessen, amikor Skype-os ismerőseink elérhetőek -, valamint az azonnali üzenetküldést. A Nokia N97 tulajdonosok világszerte használni tudják majd a 3G-t és a WLAN-t, hogy könnyedén indíthassanak és fogadhassanak ingyenes Skype-Skype hanghívásokat, az alacsony költségű vezetékes vonalakra és mobilkészülékekre indított hívások mellett.

„Az, hogy a Skype-ot elérhetővé tesszük mindenhol a mobilkészülékeken keresztül, elengedhetetlen része annak, hogy megvalósítsuk azt az elképzelésünket, hogy »beszélgethessen az egész világ« – mondta el Scott Durchslag, a Skype operatív igazgatója. – A Nokiával való szoros együttműködésünk azért, hogy előre feltöltsük és integráljuk szoftverünket a készülékekbe, hasznára válik majd annak a nagyszámú Nokia vásárlónak, akik már használják a Skype-ot, mivel könnyen elérhetővé teszi szolgáltatásunkat és egyszerűvé teszi a használatát útközben. Emellett új felhasználókat is hoz majd a Skype-nak, azokat, akik szeretik a Nokia Symbian Series 60 élményét."

„A világszerte több mint 400 millió Skype felhasználóval, a Skype integrálása a Nokia Nseries mobilszámítógépekbe jelentős lépés afelé, hogy a többrétű internetes élményeket az asztali számítógépről a világ legfejlettebb mobilszámítógépére is eljuttassuk" – tette hozzá José-Luis Martinez, a Nokia Nseries-ért felelős alelnöke.

A 2003-ban alapított Skype forradalmasítja a módot, ahogy az emberek kommunikálnak világszerte. A Skype-nak több mint 405 millió regisztrált felhasználója van világszerte, akik a Skype szoftvert használják, hogy ingyenesen kommunikáljanak hang- és videohívásokon, valamint azonnali üzeneteken keresztül. A Skype prémium ajánlatain keresztül is termel bevételt, mint például a vezetékes vonalakra és mobilhálózatba indított, illetve onnan érkező hívásokból, a voicemailből, a hívástovábbításból és az SMS-ből. A Skype-ot a világ szinte minden országában használják, és az emberek több mint 100 milliárd percnyi ingyenes Skype-Skype hívást indítottak már. A Skype-on folytatott beszélgetések létrejöhetnek számítógépeken, mobileszközökön és a Skype által bevizsgált hardvereken. A Skype több mint 50 partnerének több száz hardver termékét hitelesíti és árulja, és több száz külső fejlesztővel dolgozik, akik a Skype használhatóságát bővítő plug-inokat is kidolgozzák.

A Skype egy eBay vállalat (NASDAQ: EBAY). http://www.skype.com/ oldalrol letölthető szoftverhez szélessávú internetkapcsolathoz való hozzáférés szükséges.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.