2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Sophos teljes jogú partnere a 2F 2000 Kft

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63520"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sophos_logo_300px_rgb.thumbnail.png" border="0" width="100" height="17" /></a></span>A Sophos és a 2F 2000 Kft mos jelenti be, hogy 2012. augusztusától a Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.

A Sophos és a 2F 2000 Kft mos jelenti be, hogy 2012. augusztusától a Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.

A Sophos és a 2F 2000 Kft mos jelenti be, hogy 2012. augusztusától a Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.

 

Az 1985-ben alapított Sophos ma több, mint 1500 főt foglalkoztat. A valamikor vírusvédelmi szoftveréről ismert gyártó az elmúlt években fókuszált fejlesztéssel, sikeres felvásárlásokkal és beolvasztásokkal olyan komplex termékpalettát volt képes összeállítani, amely az európai gyártók között egyedülállóvá teszi. A Sophos integrált csomagjai egyszerűen bevezethetőek, használhatóak és felügyelhetőek. Emellett a Sophos biztosítja ügyfeleinek a piac legalacsonyabb fenntartási költségű megoldásait. A több védelmi réteget képező, egymásra épülő és egymással együttműködő komponensekből álló struktúra a vírusvédelem mellett komplex határvédelmi, titkosító, adatszivárgást megelőző és általános rendszerbiztonsági (pl. javítócsomag-kezelő) modulokat tartalmaz. A Sophos megoldása mind integráltságát, mind spektrumátfogását tekintve piacvezető.

 

"A 2F 2000 Kft nagy várakozásokkal tekint a közös munka elé. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az erős magyarországi versenyben mi voltunk képesek teljes jogú Sophos disztribútorrá válni" – nyilatkozta Fórján Tamás, a 2F 2000 Kft operatív vezetője. "Régóta dolgozunk együtt a Sophos jelenlegi stábjával. A termékpaletta ismerete mellett rendkívül fontos, hogy személyesen is jó kapcsolatokat ápolunk a Sophos felelőseivel, így meggyőződésünk, hogy minden eddiginél rugalmasabb, korrektebb és versenyképesebb Sophos jelenlétet tudunk majd biztosítani a partnereink és vásárlóink számára" – emelte ki Fórján.

 

A 2F 2000 Kft Magyarország egyik vezető IT biztonsági disztribútora. A csaknem húszéves múltra visszatekintő cég gyártói szintű képviseletet biztosít IT biztonsági ügyfeleinek. A Magyarország összes földrajzi és üzleti területén jelen lévő partneri hálózata számára teljes körű kereskedelmi, technikai, marketing és logisztikai támogatást nyújt. Magas szintű szakmai tapasztalatait, a gyors, pontos ügyintézést és a mindig barátságos, készséges kiszolgálást a piac szereplői átlagon felüli ragaszkodással és bizalommal honorálják.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.