A legnagyobb magyar színházi portál 2013 februárjától csatlakozik a PORT.hu és a Fidelio.hu mellé, tovább erősítve a Libri Média kulturális médiapozícióit.

 

A legnagyobb magyar színházi portál 2013 februárjától csatlakozik a PORT.hu és a Fidelio.hu mellé, tovább erősítve a Libri Média kulturális médiapozícióit.

 

Herner Dániel, a Színház.hu alapító-ügyvezetője szerint „az összeolvadás lehetőséget teremt a Színház.hu számára a további növekedésre és arra, hogy a Színház.hu portál a következő tizenkét évben is megtarthassa meghatározó piaci szerepét és maradéktalanul kiszolgálhassa közönségét". A Színház.hu portál üzemeltetését a Színház.hu Kft. és a Hálózat a Színházért Alapítvány továbbra is együttesen végzi, így a Színház.hu közhasznú vállalásai a színházi szakma felé továbbra is teljesülni fognak, és a portál a jövőben is megmarad a színházrajongók és a színházi szakma felületének. Az akvizícióval egy időben a Színház.hu értékesítési teendőit is átvette a Libri Média sales csapata az Infinety Sales House-tól.

 

Herner Dániel megtartja a 100%-ban a Libri Média tulajdonába kerülő Színház.hu Kft. ügyvezetését és a Hálózat a Színházért Alapítvány elnöki tisztségét is, de a Libri Média új fejlesztési igazgatójaként elsősorban a PORT.hu és a többi online termék megújításáért felel majd.  „A Színház.hu a hazai kulturális közeg véleményformáló orgánuma, színházi területen pedig egyenesen megkerülhetetlen" – nyilatkozta Zsoldos Dávid, a Libri Média ügyvezetője. „Herner Dániel személyében pedig egy olyan sokoldalú, víziókkal rendelkező vezetővel gazdagodtunk, akinek testre szabott kihívás lesz a Libri Média online és mobil portfóliójának fejlesztése."

 

A Libri Csoport médiacége, a kulturális és szabadidős tartalmak és szolgáltatások piacára koncentráló Libri Média ezzel a vásárlással piacvezetővé válik a színházi területen is.  A Port.hu mintegy 400 ezer napi egyedi látogatójával nemcsak a programajánló honlapok legnagyobb szereplője, de az abszolút magyar netes toplistán is stabilan az élbolyban szerepel. A 2012 júniusában a cégcsoporthoz kerülő Fidelio Média prémium kulturális online és print kiadványokat – Fidelio magazin, Fidelio.hu, Bóbita családi programmagazin -, valamint rendezvény-szervezési és rádiós kompetenciát hozott. A 2013. február elsejével csatlakozó Színház.hu portál az előadó-művészeti terület meghatározó márkájaként egészíti ki a portfóliót.

A Színház.hu a magyar kulturális élet  meghatározó szereplője tizenkét évvel ezelőtti alapítása óta. A portál lapjain minden, a magyar színházi élet szempontjából fontos eseményről található információ. A Színház.hu elsősorban hírportál: kritikát nem közöl, állást nem foglal, az eseményekkel kapcsolatban pártatlan, azonnali és objektív tájékoztatásra törekszik. A Színház.hu szerkesztőségének munkáját naponta 8-16 000 egyedi látogató kíséri figyelemmel,  azonban kiemelt interjúk, cikkek közlése esetén ez a szám akár a 35 000-t is elérheti, ami a szerkesztett kulturális tartalommal rendelkező honlapok között kiemelkedőnek mondható. A Színház.hu-hoz tartalmilag vagy technikailag kapcsolódó lapcsalád több mint száz kulturális, illetve  előadó-művészettel foglalkozó honlapból áll össze.

www.szinhaz.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük