A népszerű BlackBerry készülékcsalád legújabb tagja, a sokoldalú BlackBerry 9700 2010. január 19-ától megvásárolható a T-Mobile-nál.

A népszerű BlackBerry készülékcsalád legújabb tagja, a sokoldalú BlackBerry 9700 2010. január 19-ától megvásárolható a T-Mobile-nál.

 

  A készülék üzleti és magáncélokra egyaránt kiváló, az üzleti és szórakoztató funkciók egész sorát vonultatja fel. A 9700-as 122 gramm tömegű, és kisebb méretének köszönhetően bármely zsebben elfér. Kijelzője nagy felbontású, 480×360 pixeles, a korábbi görgetőt kiváltó új optikai egérpad pedig egyszerűsíti a telefon használatát.

A teljes billentyűzettel és a professzionális BlackBerry e-maillel útközben is gyorsan megválaszolhatók az üzleti és magánlevelek, az internetezéshez, levelezéshez, közösségi oldalak eléréséhez vagy az online szolgáltatások eléréséhez GPRS, EDGE, 3G/ HSDPA 3,6 és Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre.

A GPS és az előre telepített BlackBerry Maps alkalmazás pedig a tájékozódásban segít (a térkép használata adatkapcsolatot igényel).

A 9700-as a multimédia és a szórakoztatás terén is jól teljesít, a telefon 3,2 megapixeles autofókuszos kamerájával a váratlan pillanatok megörökítésénél is jó szolgálatot tehet, sötétben pedig a vakufény segíti a fényképezést.

Az elkészült képek, a felvett videók, a készülékre töltött zeneszámok a belső memóriában eltárolhatók, és a tárhely akár 32 GB-os microSD/microSDHC formátumú kártyával is bővíthető (az alapcsomagban 2 GB-os kártya található).

A BlackBerry 9700 új előfizetéssel, két éves hűségnyilatkozattal 84990 forint, és 12 havi kamatmentes részletfizetéssel, 24990 Ft kezdőrészlettel is megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük