A Rézangyal nemrégiben ismét meghirdette az ország legmenőbb állását. A pálinkás cég 2012-ben egy egyedülálló népszerűsítő kampánya során alkotta meg a TAG munkakörét. Ha bírod a gyűrődést, nem fog ki rajtad az éjszaka, lételemed az önkifejezés és állandóan pörögsz, jelentkezz! Keressük a TAG-ot, Budapest legmenőbb arcát!"

A Rézangyal nemrégiben ismét meghirdette az ország legmenőbb állását. A pálinkás cég 2012-ben egy egyedülálló népszerűsítő kampánya során alkotta meg a TAG munkakörét. Ha bírod a gyűrődést, nem fog ki rajtad az éjszaka, lételemed az önkifejezés és állandóan pörögsz, jelentkezz! Keressük a TAG-ot, Budapest legmenőbb arcát!"

Az álommelót elnyerő fiatal fél éven keresztül azért kapja a fizetését, hogy partikat szervezzen, ott legyen minden buliban és fesztiválon, backstage-ekben haverkodjon, facebookozzon és legfőbbképpen, hogy megmutassa, a legjobb bulik pálinkával kezdődnek. Az elsőként kinevezett TAG fél év királyságának 2013 szeptemberében vége lett, így a cég ígéretéhez híven „kirúgta" Szemző Áront, majd nagy erőkkel elkezdte keresni az utódját, akinek a személye már most hihetetlen érdeklődést váltott ki.

 

Csaj lett az új TAG! Betöltötték az ország legmenőbb állását.

A 2013 októberében meghirdetett álomállást a több tucat pályázó fiatal közül végül, nem kis meglepetésre egy lány szerezte meg. Emese ugyanazokban a feladatokban bizonyíthatott, mint minden jelentkező: a kiválasztás során a jelölteknek – többek között – bulit kellett szervezniük, majd a legnagyobb bulik házigazdái személyesen is bizonyíthatták rátermettségüket a feladatra.

 

Bár eddig még nem volt egyetlen hivatalos megmozdulása sem, az új TAG körül máris izzik a levegő. A mellette és ellene szóló érvek száma egyre csak nő, a Rézangyal viszont kitart döntése mellett. A legbevállalóbb csaj szerintük ugyanis fog még meglepetéseket okozni.  

 

 „Nem voltunk könnyű helyzetben, de végül meghoztuk a döntést. A következő TAG Budapest egyik legbátrabb csaja, az egyetlen női indulónk lett, aki hamarosan átveszi a TAG Facebook oldalát és beköltözik a frissen felújított TAG-lakba" –  mondta Németh Regina, a Rézangyal marketingese.

 

2012 novemberében hirdette meg először a Rézangyal Kft. a különleges állásajánlatot, hogy megtalálja az ország legtehetségesebb partiarcát. A TAG feladata: bulizás fél éven át havi fix fizetésért. S hogy mik az elvárások? Minimum ezer ismerős a Facebookon; egy buli szervezése meghatározott időpontban facebook event létrehozásával; beharangozó videó a YouTube-on; egy hatalmas parti minél több résztvevővel, majd egy beszámoló videó létrehozása és népszerűsítése a neten. A 182.5 nap fizetett bulizásért a TAG egy belvárosi lakást, egy telefont, rengeteg pálinkát, hírnevet és havi fizetést kap.

 

Hatalmas, partival ünnepelte beköltözését 2013. februárban az első TAG, a huszonegy éves Szemző Áron. A lakás nappalijában Palotai és a RobotRock játszottak, és még a házigazda zsebéből is pálinka folyt. A belvárosi lakás előtt kanyargó sor állt, hogy bejusson a legmenőbb lakásavató buliba. A TAG a lakásavató buli napján vehette át belvárosi otthonát, ahová egy bőröndnyi ruhával költözött be. A partira több mint ezer ember jelezte érkezését a Facebokon. Áron a konyhát rögtön átalakította kocsmává, a zakója belső zsebébe pedig nagy mennyiségű pálinkát épített be, ahonnan először a korán érkező közeli haverokat kínálta meg, majd a később érkező több száz barátot. A buli hajnali ötig tartott, az Ó utcában a lakás előtt pedig kígyózott a sor, hogy bejussanak az egyedülálló lakásavatóra, ahol éjjel 1 órától DJ Palotai zenélt.

 

Fél év királyság után a Rézangyal kirúgta állásából a TAG-ot, aki utolsó „munkanapjára" illegál bulit szervezett a régi Zöld Pardon területére. Bár Szemző Áron tökéletesen ellátta munkakörét: partikat szervezett, ott volt minden buliban, a fesztiválok backstage-eiben lógott, amikor épp nem csajozott, facebookozott és nem utolsó sorban csapolta a pálinkát, mégis elbúcsúztak tőle, mert szerződése csak fél évre szólt. A Rézangyal rögtön el is kezdte keresni Áron utódját, aki elődjéhez hasonlóan azért kapja majd a havi fizetést, pálinkát, hírnevet és egy belvárosi lakást, hogy éjjel-nappal bulizzon.

„Nem csak, hogy ott voltam minden fesztiválon, de a legnagyobbakon saját színpadom is volt. Elképesztő érzés volt látni, hogy sokszor inkább nálam buliztak az emberek, ahelyett, hogy a külföldi fellépő partijára mentek volna. És talán az volt a legjobb az egészben, hogy borzasztóan tapadtak rám a csajok. Annak köszönhetően, hogy én voltam a TAG" öt állásajánlatot is kaptam, úgyhogy azt hiszem, sínen vagyok" – foglalta össze Áron a fél év királyság eredményét.

 

A következő TAG-ot hasonló feltételekkel vette fel a pálinkás cég, s beugró feladatként szintén bulit kell szervezni, melyet a Facebook-on is meg kell hirdetni.

A jelenlegi (vagyis második) TAG Budapest egyik legbátrabb csaja, az egyetlen női pályázó.

 

https://www.facebook.com/envagyoka.tag?fref=ts

 

Lantai József