A TCL Vállalat bejelentette a 6. generációs LTPS telefon kijelző panel gyártásának elindítását, mely tovább bővíti a vállalat fő kompetenciáit.

 

A TCL Vállalat bejelentette a 6. generációs LTPS telefon kijelző panel gyártásának elindítását, mely tovább bővíti a vállalat fő kompetenciáit.

 

A TCL Communication Technology Holdings Limited (TCL Communication, partnereivel és leányvállalataival közösen továbbiakban: Csoport) ismertette a márciusban, és 2016 első három hónapjában leszállított telefonok és egyéb készülékek nem auditált számát.

2016 márciusában 6 696 000 darabra, 18%-kal nőtt éves szinten az eladott telefonok és egyéb termékek száma. A tengerentúli piacokon a telefon és egyéb termékek értékesítési volumene éves szinten 31 százalékkal nőtt 6 388 000 darabra, míg a kínai piacnak szánt szállítmányok 308 000 darabot tettek ki. Okoskészülékből összesen 3 083 000 darabot értékesítettek, ami a Csoport teljes havi szállítmányának 46 százalékát tette ki. 2016 első három hónapjában a telefonok és egyéb termékek összesített eladása 9%-kal növekedett 17 209 000 darabra, okos készülékekből 8 861 000 darabot adtak el.

 

Márciusban megnyitotta kapuit a Lancang-Mekong Cooperation kiállítás a kínai Hainan tartomány Sanya városában, ahol a Csoport és leányvállalatai, a TCL Vállalat logója alatt mutatták be saját fejlesztésű high-tech készülékeit, többek között mobiltelefonokat, tévéket, háztartási berendezéseket. A kiállításon a kínai miniszterelnök, Li Keqiang öt délkelet-ázsiai ország vezetőjével közösen látogatta meg a TCL standját, és személyesen is kipróbálták a TCL Communication okos készülékeit.

 

A rendezvény lehetővé tette a Csoport és a délketel-ázsiai országok közötti információcserét és együttműködést, stabilan népszerűsítve a márka nemzetközi fejlődését. Továbbá, a TCL Vállalat erőfeszítést nem kímélve fejleszti központi technológiáját. Múlt hónapban bejelentette, hogy wuhani gyárában a TCL China Star Optoelectronics Technology Co. irányítása alatt elkezdte működését az első, 6. generációs LTPS (low temperature poly-silicon, vagyis alacsony hőmérsékletű poliszilícium) LCD kijelzőpaneleket készítő gyártósor. A high-end kijelzőpanel gyártó képesség jelentősen bővíti a Csoport központi kompetenciáját, és lehetővé teszi a belépést az exkluzív, high-end okoskészülékek piacára.

 

A Csoport alcatel márkája sikeresen megtartotta az Open Innovation Day (Innovációs Nyíltnap) rendezvényét a spanyol fővárosban, Madridban. Az eseményre több innovatív vállalat volt kíváncsi. Az alcatel rendezvény célja technológiai csere fórumot működtetni, ezzel is jelezve folyamatos elkötelezettségét a technológiai kutatás iránt.

 

Az IDC és a Vállalat 2015 negyedik negyedévére vonatkozó adatai szerint a Csoport a 3. legfontosabb készülékgyártó az ausztrál piacon. Márciusban a Csoport alcatel márkája megkapta a „Best of Best" címet Ausztrália vezető fogyasztói elektronikai magazinjától, a Smarthouse-tól. A Csoport zászlóshajó készüléke, az alcatel IDOL 3 a „Best Value Smartphone" (Legjobb Értékű Okostelefon) kitüntetést érdemelte ki, tovább erősítvén a Csoport befolyását az ausztráliai régióban.

Az értékesítési adatok a Csoport weboldalán is elérhetőek: http://tclcom.tcl.com.

 

A TCL Communication egyike azon kevés Hong Kong-i vagy kínai cégeknek, amely 2G, 2.5G, 2.75G, 3G és 4G bejegyzett technológiák birtokosa vagy licenszelője. Képes független termékek és megoldások fejlesztésére GSM, GPRS, EDGE, CDMA, WCDMA, TD-SCDMA vagy LTE hálózatokra.

 

http://tclcom.tcl.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük