Az Okostelefon Akadémián több magyar startup cég is bemutatkozott, hiszen a mobilszolgáltató hamarosan programot indít ezek támogatására.

 

Az Okostelefon Akadémián több magyar startup cég is bemutatkozott, hiszen a mobilszolgáltató hamarosan programot indít ezek támogatására.

 

Jó idő, száguldás, szabadság… Molnár Andi a csinos tévés számára ezt jelenti a biciklizés. Nem is volt kérdés számára, hogy ellátogat az Okostelefon Akadémiára, hogy megismerkedhessen az egyik ilyen céggel, amely okoskerékpárok fejlesztésével foglalkozik. Andi ki is próbálta a méregdrága, de hipermodern bicajokat.

 

„Amikor rosszabb a hangulatom a párom mindig azt mondja, inkább elvisz biciklizni, hogy végre mosolyogjak egyet. Ez valóban segít, a kerekezés egyből felszabadít, és kivirulok. Nem is bírom a pesti autós forgalmat, úgyhogy amint tavaszodik, azonnal a biciklimre pattanok. Egy ideje már nem csak szeretek, de merek is Budapesten tekerni. Úgy kezdem a reggelemet, hogy megnézem az időjárás jelentést, és ha szép napot ígér, akkor biztos, hogy két keréken indulok el" – mondta Andi, akinek az okosbringa GPS funkciója azonnal belopta magát a szívébe.

 

„Nem szeretek kérdezősködni, ezért már régen is a jól bevált térképekre esküdtem. Bár jól tájékozódom, ennek ellenére gyakran használom a GPS-t, ezen a kijelzőn is ez a kedvenc funkcióm" – magyarázta a táncművész, aki azt is felismerte, hogy mennyi hasznát vehetné annak, ha az okoskerékpárokhoz hasonlóan saját városi biciklijét is összeköthetné a telefonjával.

 

„Amíg a belvárosban laktam, nem figyeltem, mennyit megyek, de amióta elköltöztem onnan, már rendesen érzem a lábamban a távolságot, és érdekelne, hány kilométert tekerek, vagy mennyi kalóriát égetek el vele" – tette hozzá nevetve Andi.

 

https://www.facebook.com/telenorhungary

http://tech2.hu/tag/telenor-okostelefon-akademia-12

 

Lantai József 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük