2022.november.30. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TESTVÉREK VISSZATÉR A UNIVERSAL CHANNELEN

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58171"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Testv%C3%A9rek%204.%20%C3%A9vad.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>A kaliforniai Walker család 2012. márciusától ismét képernyőkre kerül és megtudhatjuk, hogy hogyan folytatódik a drámai, sokszor izgalmas és fordulatos életük. A Testvérek 4. évada március 4-től vasárnaponként 21 órakor látható a Universal Channel műsorán.

testv%c3%a9rek%204.%20%c3%a9vad.thumbnailA kaliforniai Walker család 2012. márciusától ismét képernyőkre kerül és megtudhatjuk, hogy hogyan folytatódik a drámai, sokszor izgalmas és fordulatos életük. A Testvérek 4. évada március 4-től vasárnaponként 21 órakor látható a Universal Channel műsorán.

testv%c3%a9rek%204.%20%c3%a9vad.thumbnailA kaliforniai Walker család 2012. márciusától ismét képernyőkre kerül és megtudhatjuk, hogy hogyan folytatódik a drámai, sokszor izgalmas és fordulatos életük. A Testvérek 4. évada március 4-től vasárnaponként 21 órakor látható a Universal Channel műsorán.

A sorozat egy család életét követi, melynek tagjai a mindennapi élet útvesztőiben próbálnak eligazodni. Az egy órás epizódok során öt összetartó, bár lelkileg kissé sérült felnőtt testvért ismerhetünk meg, akik nagy odaadással vannak anyjuk, Nora Walker iránt, akit az Oszkár és Emmy-díj nyertes Sally Field alakít. A család élete tele van kihívással és románcok, családi drámák, politikai ügyek, hűtlenség, függőség és számos más nehézség hömpölygő folyamán vezet keresztül útjuk.

A legidősebb testvér Sarah, akit az Emmy-díj nyertes Rachel Griffiths alakít, egy kétgyermekes elvált asszony, aki ismét szerelemre lobban egy titokzatos francia iránt, miközben a családi üzlet válságos pénzügyeit kezeli. Sarah már megtanult együtt létezni Holly Harperrel (Patricia Wettig), aki most lány esküvőjének tervezésével van elfoglalva. Kevin (Matthew Rhys) ügyvéd és immár nyíltan vállalja másságát. Lelkitársát is megtalálta Scotty Wandell (Luke Macfarlane) személyében és béranyaságban gondolkoznak, hogy bővítsék a családot. Justin, (Dave Annable) aki háborús traumán, sebesülésen és függőségen is keresztülment, végül megtalálja a szerelmet és boldogságot Rebeccával (Emily VanCamp) és úgy dönt orvosnak tanul. Kitty (Calista Flockhart) és Robert McCallister (Rob Lowe) rajonganak gyermekükért Evanért és próbálják házasságukat egyben tartani Robert kampánya mellett is. Saul Holden (Ron Rifkin) a Walker család érzelmi pillére, aki végül úgy dönt saját életét éli és a Walker klán legújabb tagjára Ryan Lafferty-ra (Luke Grimes) irányul figyelme. A bebörtönzés elöl menekülve, Tommy Walker (Balthazar Getty) Mexikóba menekül elválasztva magát feleségétől, lányától és az egész családtól. Amikor pedig egy életet fenyegető betegség üti fel a fejét, Nora Walker, ismét újult erővel próbálja összetartani a családot a legnehezebb időkben. Ne hagyja ki a Testvérek legújabb részeit március 4-től vasárnaponként 21 órától a Universal Channelen.

SZEREPOSZTÁS

 

KITTY WALKER                                  – CALISTA FLOCKHART (Ally McBeal)

SARAH WALKER                                 – RACHEL GRIFFITHS (Six Feet Under)

NORA HOLDEN                                   – SALLY FIELD (Norma Rae)

SEN. ROBERT MCCALLISTER        – ROB LOWE

SAUL HOLDEN                                     – RON RIFKIN (Alias)

HOLLY HARPER                                  – PATRICIA WETTIG (thirtysomething)

THOMAS WALKER                              – BALTHAZAR GETTY (Alias)

JUSTIN WALKER                                 – DAVE ANNABLE (Reunion)

KEVIN WALKER                                   – MATTHEW RHYS (Titus, Love and other Disasters)

 

KÉSZÍTETTE

EXECUTIVE PRODUCERS –         KEN OLIN (Alias, thirtysomething)

JON ROBIN BAITZ (The Substance of Fire, The West Wing)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.