2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TomTom és a Swisscom megállapodást írt alá High Definition Traffic (HDT) kialakításáról Svájcban

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11133"><img class="image thumbnail" src="/files/images/swiss-map.thumbnail.jpg" border="0" alt="Svájc" title="Svájc" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Svájc</strong></span></span> <p>A TomTom a világ legnagyobb navigációs megoldások gyártója, ma bejelentette, kizárólagos együttműködését a svájci Swisscom-mal High Definition Traffic (HDT) kialakításáról Svájcban. HD Traffic<sup>TM</sup> a TomTom egyedülálló, szabadalmaztatott közlekedési információs rendszere, amely elsőosztályú közlekedési információkat nyújt felhasználóinak.</p><p>

 svájcSvájc

A TomTom a világ legnagyobb navigációs megoldások gyártója, ma bejelentette, kizárólagos együttműködését a svájci Swisscom-mal High Definition Traffic (HDT) kialakításáról Svájcban. HD TrafficTM a TomTom egyedülálló, szabadalmaztatott közlekedési információs rendszere, amely elsőosztályú közlekedési információkat nyújt felhasználóinak.

 svájcSvájc

A TomTom a világ legnagyobb navigációs megoldások gyártója, ma bejelentette, kizárólagos együttműködését a svájci Swisscom-mal High Definition Traffic (HDT) kialakításáról Svájcban. HD TrafficTM a TomTom egyedülálló, szabadalmaztatott közlekedési információs rendszere, amely elsőosztályú közlekedési információkat nyújt felhasználóinak.

A HDT-t támogató forradalmi technológia számos forrásból névtelenül összegyűjtött és feldolgozott közlekedési adatokat használ az útvonal idejének kiszámításához, és újratervezéséhez. Az autókban használt  mobiltelefonoktól származó útvonalsémák közlekedési adatainak felhasználásával, a Swisscom mobiltelefon hálózat keresztül, a TomTom HD TrafficTM a közlekedési hatóságok és a közútkezelő vállalatoktól származó adatokat is feldolgozza.

Ennek eredményképpen a felhasználók a lehető legpontosabb érkezési időpontokhoz és késési időhöz férhetnek hozzá, melyeket folyamatosan frissítenek, így tökéletesen tükrözik az aktuális közlekedési helyzetet. A szolgáltatást várhatóan 2008 második felében vezetik be Svájcban.

"A személyi navigáció sokkal többet jelent, mint egyik pontból eljutni a másikba", mondta Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója. "Az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően, mint a HD Traffic által nyújtott intelligens útvonal információk, a vezetők gyorsabban kapnak pontosabb és teljesebb közlekedési információkat, mint korábban, így elkerülhetik a felesleges késéseket, és jobban kontrollálhatják napi útvonaltervezéseiket."

"A Swisscom a mindennapi élet számos aspektusának megkönnyítésén és egyszerűsítésén fáradozik, nem utolsó sorban a mobil kommunikáció innovációjának területén. Mobil telefon hálózatunk egyedülálló minősége, párosulva a TomTom új, innovative közlekedési információs rendszerével felhasználóinknak a szükséges pontos információkat biztosítja, így hatékonyan használhatják az úthálózatot. Együttműködésünknek köszönhetően felhasználóink elkerülhetik a dugókban álldogálást."-mondta Georges Schlegel, a Swisscom Vásárlói Tapasztalat Tervezés, Vállalati Üzlet részlegének veuezője.

A TomTom HD Traffic már elérhető Hollandiában, a Vodafone UK-val, a német Vodafone D2-vel, és a francia SFR-vel kötött megállapodásokat, pedig már korábban bejelentették. A TomTom célja, hogy  2008 végéig elérhetővé tegye a HD TrafficTM szolgáltatást az európai TomTom felhasználók legalább 50%-nak számára.számára

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.