A Map Share segítségével a felhasználók azonnali javításokat végezhetnek térképeiken és ingyenesen hozzáférhetnek a TomTom által ellenőrzött javításokhoz.

A Map Share segítségével a felhasználók azonnali javításokat végezhetnek térképeiken és ingyenesen hozzáférhetnek a TomTom által ellenőrzött javításokhoz.

A TomTom, a világ vezető lokációs és navigációs megoldások szolgáltatója elérhetővé tette új TomTom App for iPhone alkalmazásának 1.6 verzióját, amely tartalmazza a TomTom Map ShareTM szolgáltatását is. A TomTom Map Share hozzáadásával a TomTom tovább bővíti szolgáltatását, hogy mindig a legnaprakészebb és legpontosabb térképeket nyújthassa felhasználóinak. A TomTom App for iPhone 1.6-os frissítése az App Store-ban vásárolható meg.

A TomTom Map Share szolgáltatása lehetővé teszi az iPhone alkalmazást használó felhasználóknak, hogy azonnali javításokat vigyenek véghez saját térképeiken és ingyenesen részesülhessenek a TomTom által ellenőrzött, más TomTom felhasználók által beküldött javításokból. A TomTom App for iPhone alkalmazást használók ezentúl közvetlenül a készüléken szerkeszthetik a térképeken az utcaneveket, megváltoztathatják az utcák menetirányát, lezárhatnak és feloldhatnak útszakaszokat, amit aztán megoszthatnak a TomTom felhasználói közösségével. A TomTom alkalmazás mindig ellenőrzi a rendszerben található TomTom által ellenőrzött frissítéseket, beleértve a megváltozott kanyarodási szabályokat, sebességkorlátozásokat, átépített kereszteződéseket és hetente, vagy felhasználói igény szerint akár gyakrabban is frissíti azokat a felhasználó készülékén. A Map ShareTM-nek köszönhetően így a felhasználók még akár a két alaptérkép-frissítés között eltelt időszakban is a legnaprakészebb térképeket tudhatják készülékeiken.

„Örömünkre szolgál, hogy végre az iPhone alkalmazást használók is részesülhetnek az immár TomTom felhasználók milliói által használt TomTom exkluzív Map Share technológiája által nyújtott előnyökben." mondta el Tom Murray, a TomTom Inc. üzletfejlesztésért felelős alelnöke. „A piacon elérhető legjobb térképek mellett a Map Share szolgáltatással a TomTom App for iPhone felhasználók így mostantól bármikor ingyenesen juthatnak hozzá a Map Share javításokhoz."

A TomTom App for iPhone alkalmazás az Apple App Store-on keresztül vásárolható meg. Az iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G és iPod touch készülékeken használható teljes kontinenseket lefedő, valamint különböző regionális térképcsomag-változatok elérhetők a http://www.tomtom.com/tomtom-app  weboldalon.

Az alkalmazás ára országonként és régiónként eltérő. A Magyarország térképét is tartalmazó Kelet-Európa térképcsomag jelenleg, akciós áron 49.99 euróért vásárolható meg az App Store-ban. 

A TomTom App for iPhone alkalmazás iOS 3 és iOS 4 operációs rendszeren is fut, azonban a legjobb működésért és az összes funkció eléréséhez az iOS 4 frissítése ajánlott

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük